Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle

Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle
Kanal D'de 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle! Bir Annenin Günahı son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D'nin yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı' 5 Aralık Cumartesi günü 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Özge Özberk, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Sİmay Barlas ve Pamir Pekin'in başrollerini paylaştığı dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Suna, oğlu Yusuf'un hayata tutunabilmesi için Sadri Güngör'ü vurmak zorunda kalmıştı. Yusuf hayata tutunurken, Sadri'nin ölümü Suna'yı derinden etkilemişti. Peki Bir Annenin Günahı dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Bir Annenin Günahı 5 Aralık Cumartesi yayınlanan son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

BİR ANNENİN GÜNAHI 3. BÖLÜM KONUSU

Okulunu bitirdikten sonra iş arayışına başlayan Yusuf nihayet aradığı işi bulur ve hayalini kurduğu mesleği yapabilmek için bir avukatlık bürosunda işe başlar. Başarılı bir avukatın yanında işe başlayan Yusuf, ilk dosyasında Sadri'nin katil zanlısı Bekir'in davasını almak ister. Bunun için çok zor bir kadın olan patronu Tuna'yı ikna etmesi gerekmektedir.

Bekir'in suçsuz olduğundan neredeyse emin olan Yusuf patronunu ikna eder ve dosyayı alır. Yusuf'un bu hamlesi Sadri'nin kızı Yağmur ile aralarının açılmasına sebebiyet verecek ve aralarının düzelmesi oldukça zorlaşacak. Bekir'i aklamak için girdiği yolda Yusuf her hamlesinde annesi Suna'ya bir adım daha yaklaşacaktır.

BİR ANNENİN GÜNAHI 3. BÖLÜM İZLE

5 Aralık Cumartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Annenin Günahı nefesleri kesen yeni bölümüyle ekrana geldi. Bir Annenin Günahı 3. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışan izleyiciler Kanal D'nin resmi internet sitesi "https://www.kanald.com.tr/bir-annenin-gunahi" adresinden veya kanalın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirler.

Bir Annenin Günahı dizisi her Cumartesi saat 20:00’da Kanal D’de!

05-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar