Bir Annenin Günahı Dizisi İçin Adı Geçen Bomba İsmi Açıklıyoruz!

Bir Annenin Günahı Dizisi İçin Adı Geçen Bomba İsmi Açıklıyoruz!
Fox Tv'de ekrana gelecek olan Bir Annenin Günahı Dizisi için adı geçen bomba ismi açıklıyoruz. Dizide Özge Özberk'e partner olacak usta oyuncu kim? İşte detaylar!

Yeni diziler bir bir sete inip çekimlere başlarken bunlar arasında en dikkat çekicilerinin başında Bir annenin Günahı adlı yapım geliyor. Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanan ve bu günlerde yoğun bir hazırlık süreci geçiren dizi Filipinlerde yayınlanan ve adı A Mother’s Guit adlı diziden uyarlanıyor. Filipinlerde oldukça başarılı bir dönem geçiren dizi için uzun süredir cast çalışmaları devam ediyor. Yapımcılığını Hayri aslan, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu ise Özlem Atasoy ile Yeşim aslan kaleme alıyor. Geçtiğimiz günlerde başrolde oynayacak kadın oyuncunun Özge Özberk olarak açıklandığı dizinin erkek başrol oyuncusu için ise bomba bir isme teklif götürüldü. İşte haberin detayları!

Bir Annenin Günahı’na Bomba Bir İsim!

Fox Tv için Limon Film tarafından hazırlıkları süren Filipin kökenli uyarlama dizisi için cast çalışmaları son hızla devam ediyor. Başarılı ve güzel oyuncu Özge Özberk’in anne rolünde yer alacağı dizide Özge Özberk’in partneri olarak ise bomba bir isme teklif götürüldü. Yapımcı Hayri Aslan’ın usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’la dizide rol alması için görüşmelere başladığı haberleri bir anda gündeme bomba gibi düştü. Henüz dizide rol alıp almayacağı tam olarak açıklanmayan Mehmet Aslantuğ’un görüşmelere devam ettiği gelen bilgiler arasında. Son olarak kardeş Çocukları adlı yapımda rol alan usta oyuncunun adının Bir Annenin Günahı adlı yapımda güzel oyuncu Özge Özberk ile birlikte anılması bile bir anda seyircide büyük bir heyecan uyandırdı.

Bir Annenin Günahı Konusu!

Filipinlerde A Mother’s Guilt adıyla yayınlanan ve Foz Tv’ye Bir Annenin Günahı olarak uyarlanan dizi, işlemediği bir suçla yargılanarak hapse düşen bir annenin adalet mücadelesini anlatıyor. Dizide bir annenin kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için mücadele ederken karıştığı suçları, aşkı ve direnişi anlatılacak. Anne rolünde Özge Özberk rol alırken onun aşık olacağı partnerinin ise Mehmet Aslantuğ olması isteniyor. Mehmet Aslantuğ projeyi kabul ederse sağlam bir dramda rol almış olacak. Kısa zaman içinde oyuncunun teklifi kabul edip etmediğinin açıklanması bekleniyor. Çekimlere ise bütün hazırlıkların bitmesiyle birlikte kısa süre içinde başlanacağı belirtiliyor.

14-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar