Bir Annenin Günahı Dizisi’nin Oyuncu Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!

Bir Annenin Günahı Dizisi’nin Oyuncu Kadrosuna Sürpriz Bir İsim Daha Katıldı!
Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Bir Annenin Günahı Dizisi'nin oyuncu kadrosuna Sürpriz bir isim daha katıldı. Diziye katılan genç ve güzel oyuncu kim? İşte detaylar!

2020 yılının uyarlama dizilerinden biri olan ve Filipinler menşeli Hanggang Saan adlın diziden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisi heyecanla beklenen diziler arasında yer alıyor. Limon Film tarafından uyarlanan dizi şu ana kadar dünyanın pek çok ülkesinde uyarlanmış durumda. Her uyarlandığı ülkede ses getiren yapım için Limon Film’de oldukça iddialı. Fox Tv’de ekrana gelecek yapım’ın oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un da kadrosuna katıldığı Bir Annenin Günahı’na sürpriz bir oyuncu daha katıldı. Son dönemlerde rol aldığı dizilerde oynadığı karakterlerle adından söz ettirmeyi başaran genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’da Bir Annenin Günahı’na dahil oldu. İşte detaylar!

Hafsanur Sancaktutan Bir Annenin Günahı’nda!

Limon Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de ekrana gelecek olan Bir Annenin Günahı’nda yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Filiz Pakman oturırken diziyi Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Mehmet Aslantuğ gibi isimlerin yer aldığı diziye son olarak genç ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’da dahil oldu. Dizide hangi karakteri canlandıracağı şimdilik bilinmeyen genç oyuncunun son dizisi Aşk Ağlatır olmuştu. Genç oyuncu son dönemlerde yıldızı parlayan ve hemen her yapım için adı geçen isimler arasında yer almaya başladı. Genç oyuncu rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerdeki performansı ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini ve beğenisini kazanmış durumda. Bir Annenin Günahı’da oyuncu için çok önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Son olarak aşk ağlatır adlı dizide rol alan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncuğa başlayan Hafsanur çok küçük yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Genç ve güzel oyuncu rol aldığı tiyatro oyunlarında pek çok ödüle layık görülmüştür. Hafsanur, kamera önündeki ilk oyunculuk tecrübesini ise 2018 yılında Servet adlı diziyle yaşamıştır. Oyuncu son olarak rol aldığı Aşk Ağlatır’da Ada Meryem karakterini canlandırmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Aşk Ağlatır, Gülperi, Servet.

23-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar