Bir canlı yayın kazası da Tamer Karadağlı'dan

Bir canlı yayın kazası da Tamer Karadağlı'dan
Karantina günlerinde ünlüler sıklıkla canlı yayın yapıyor. Ancak bazen kazalar yaşanıyor. bir canlı yayın kazası da sosyal medyayı pek sevmeyen Tamer Karadağlı'nın başına geldi.

Corona virüs tüm insanlığı derinden etkilemeye devam ediyor. Evlere kapandığımız karantina günlerinde insanlar sosyal medyayı ve canlı yayını keşfetti. Ancak bazen öyle canlı yayın kazaları oluyor ki gülmemek elde değil. İşte böyle bir canlı yayın kazası da Tamer Karadağlı’dan geldi. Hayranları merak ediyor, canlı yayında Tamer Karadağlı’nın başına ne geldi? İşte hayranlarını güldüren o kaza olayı haberimizde.

Bir canlı yayın kazası da Tamer Karadağlı'dan

Mart ayından beri dünyayı kasıp kavuran Küresel salgın corona virüs hepimizi evlerimize hapsetti. Özellikle ünlü kişiler hem can sıkıntısından hem de hayranlarıyla iletişimi koparmamak adına sosyal medyayı sıkça kullanmaya başladı. Hatta bazıları işi öyle ilerletti ki canlı yayın yapmaya başladılar. Ancak bazen istemeden de olsa bazı canlı yayın kazaları yaşanmıyor değil. Her ne kadar kanıksak da böyle bir canlı yayın kazası ciddi görünümüne rağmen komedyen rolleriyle tanıdığımız Tamer Karadağlı’nın başına geldi.

Halıya takılıp yere kapaklandı

Komedi rolleriyle zihinlere kazınan ve sosyal medyaya mesafeli duran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da modaya uydu ve sırf hayranları için pek de alışık olmadığı bir canlı yayın yapmak istedi. Sosyal medya hesabından canlı yayın yaparken bir anda yere kapaklanan ünlü oyuncu neye uğradığını şaşırdı. Vaziyeti gülerek kurtarmaya çalışan oyuncunun “Halıya takılıp düştüm.” diyerek açıklama yapması dikkat çekti. Hem canlı yayın kazasını hem de peşinden yaptığı açıklamayı yayınlayan Tamer Karadağlı o anları "Kayıt yaparken halıya takılıp düşmek" notuyla o anları paylaştı. Canlitv olarak Tamer Karadağlı’ya geçmiş olsun diliyoruz.

Tamer Karadağlı Kimdir?

1967; Ankara doğumlu Karadağlı soyadından da anlaşılacağı üzere Azeri kökenli sanatçılarımızdandır. Küçük yaşlarda ABD'ye yerleşen Karadağlı lise son sınıfta kesin dönüş yaptı. TED Kolejinde başladığı seslendirme çalışmalarıyla kariyerine başlayan oyuncu, Shakespeare'in "Kuru Gürültü" adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynayarak dikkatleri çekti. İngilizcenin tüm aksanları ana dili gibi konuşması onu seslendirme çalışmalarında bir adım öne geçirdi. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı Ferhunde Hanımlar dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile evlenen Karadağlı, uzun soluklu dizilerimizden olan Çocuklar Duymasın dizisinde yaklaşık 18 yıl görev yaptı.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar