Bir Corona haberi de Demet Akalın’dan

Bir Corona haberi de Demet Akalın’dan
Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını yalnız sunan Alişan, partneri Akalın için corona virüs açıklaması yaptı. Ekipten Okan Kurt'un ve Demet Akalın'ın testi pozitif çıktı.

Aylardır duymaya alıştığımız corona haberlerine bir yenisi daha eklendi. Demet Akalın ile beraber sabah programı yapan ünlü şarkıcı Alişan, yıllar sonra barıştığı sunucu Demet Akalın’ın Coronavirüse yakalandığını duyurdu. Hayranları Demet Akalın’ın sağlık durumunu merak ediyor.

Bir Corona haberi de Demet Akalın’dan

Yıllar sonra barıştığı Alişan ile sabah programı yapmaya başlayan Akalın, 10 Şubat Çarşamba günü yayına çıkmadı. Hayranlarını endişelendiren gelişme üzerine programı beraber sundukları Alişan bir açıklamada bulundu.

Testi pozitif çıktı

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını yalnız sunan Alişan, partneri Akalın için corona virüs açıklaması yaptı. Ekipten Okan Kurt'un coronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine hep beraber test yaptıklarını söyleyen Alişan, testi negatif çıkan Demet Akalın'ın karantinaya alındığını duyurdu. Ünlü şarkıcı doktorlarının tavsiyeleri üzerine evinde karantinaya girerek kendini izole etti. Bu nedenle karantina sürecinin bitimine kadar programda yer alamayacak. Evinde dinlenmeye çekilen Demet Akalın’ın koronavirüs testi pozitif çıktığı ancak durumunun gayet iyi olduğu sevenlerini bir nebze olsun sevindirdi. Canlitv platformu olarak ünlü şarkıcı ve sunucu Demet Akalın’a acil şifalar diliyoruz.

Tedbirlere uymamışlardı

Star Tv’de Demet Akalın ve Alişan’la Sabah Sabah programını sunan başarılı ikili program çekimi için gittikleri Şanlıurfa’da corona tedbirlerine uymamışlardı. Yemek kültürüyle ön plana çıkan Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine giden ikili, Şanlıurfa Belediyesi'ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri'ndeki bir restoranda yemek yiyerek kuralları ihlal etmişlerdi.

Demet Akalın Kimdir?

1972 Gölcük doğumlu şarkıcı, lise mezunudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başlayan Akalın Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna girdi. Sonrasında Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başlayan Demet Akalın bir süre sonra Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden biri olmayı başardı. Daha sonraları şarkıcılığa geçen Akalın, Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 1992 yılında "Günlerden Pazar", 1994 yılında "Tele Anahtar" ve aynı yıl Hülya rolüyle "Sensiz Olmaz" filmlerinde rol alarak oyunculuğunu da gösteren Demet Akalın, halen Alişan ile birlikte Kanal D’de sabah programı sunmaktadır.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar