Bir Deli Sevda dizisi final mi yapıyor?

Bir Deli Sevda dizisi final mi yapıyor?
Show Tv'nin yepyeni dizisi Bir Deli Sevda'dan kötü haber geldi. Birçok önemli isimin bulunduğu dizi bekleneni vermeyince, yapım ekibi diziyi bitirme kararı aldı. Bir Deli Sevda dizisi erken final yapıyor.

Show Tv ekranlarının en yeni dizisi Bir Deli Sevda reyring kurbanı oldu. Çok sayıda önemli isimin bulunduğu dizi yayınladığı ilk bölümden itibaren beklediği performansı sergileyemei. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yapım ekibi istediğini alamayınca diziyi bitirme kararı aldı. Dizi daha yayınlanmadan dizi kadrosu ile büyük dikkat çekmişti. Başlaması ile reytingleri alt üst edeceği düşünülen Bir Deli Sevda dizisi bekleneni vermedi. Diziyi beğenen izleyiciler ise bu karara üzüldü.

Bir Deli Sevda dizisi final yapıyor

Pastel Film'in hazırladığı dizi 5 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi 26 Nisan Çarşamba akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek. Hakan İnan'ın yönetmenliği yaptığı dizinin başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Zafer Algöz, Erkan Can ve Deniz Uğur gibi önemli isimler paylaşıyordu. Dizinin reytingler de başarılı olmamasının sebebi ise Kara Sevda ve Diriliş Ertuğrul gibi fenomen dizilerle çakışması olduğu düşünülüyor.

Bir Deli Sevda dizisi oyuncuları

Zafer Algöz

Erkan Can

Deniz Uğur

Esra Kızıldoğan

Cankat Aydos

Itır Esen

Seren Deniz Yalçın

Erdinç Gülener

Sermet Yeşil

Deniz Özerman

 

14-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar