Erkan Petekkaya Delikanlı Sadi ile Yeniden Kırmızı Oda’da

Erkan Petekkaya Delikanlı Sadi ile Yeniden Kırmızı Oda’da
Tv 8’in sevilen yapımlarından Kırmızı Oda’da geçen sezon 20 bölüm süren Delikanlı Sadi hikayesinin yeniden başlayacağı öğrenildi.

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon ikinci sezonu olan Kırmızı Oda her Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden dizi olarak uyarlanan Kırmızı Oda özellikle ilk sezon tam anlamıyla Cuma günlerinin en çok seyredilen yapımlarının başında geldi. Ancak dizi 2. Sezonla birlikte reytinglerde büyük düşüşler yaşamaya başladı. Birbirinden ünlü oyuncuların bölümlük hikayelerde yer aldığı dizide ne yazık ki geçen sezon ki başarının çok gerisinde kalındı. Bu durum kanal yönetimini harekete geçirdi ve dizinin bir süre ara vermesine karar verildi. Bunun için de yılbaşı arası seçildi. Dizi verdiği arayı en iyi şekilde değerlendirmek için yeni bir planlamaya gidildi. Geçen sezonun en çok beğenilen ve seyredilen hikayesi Delikanlı Sadi’nin hikayesinin yeni bölümleriyle ekrana geleceği öğrenildi.

Delikanlı Sadi Dönüyor

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği yaşanmış gerçek hikayelerden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda’da en çok seyredilen hikayelerin başında geçen sezon yayınlanan ve tam 20 bölüm boyunca seyirciyle buluşan Delikanlı Sadi hikayesi geliyor. Delikanlı Sadi hikayesi Kırmızı Oda’da kademelenerek ilerleyen bir hikaye oldu ve çocukluktan gençliğe ve yetişkinliğe kadar süren bir zaman dilimini anlattı. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı Delikanlı Sadi dizinin en çok izlenen hikayelerinden biri oldu. O kadar çok seyredildi ki bir süre sonra final yaptığında seyirciler bile derin bir üzüntü içine girdiler. Bunun üzerine de yapımcılar Delikanlı Sadi’nin hikayesinin film ya da dizi olması için çalışmaya başladılar. Ancak beklenenler olmadı ve hikaye için yeni bir proje yapılamadı. Ta ki geçtiğimiz güne kadar.

Delikanlı Sadi Yeniden Başlayacak

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlanan Kırmızı Oda’da yeni bir dönem başlamak üzere. Geçen sezon Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı ve seyircinin hem aşk, hem dram, hem aksiyon olarak çok sevdiği Delikanlı Sadi hikayesi yeniden Kırmızı Oda’da yer alacak. Geçen sezon 20 bölüm süren ve her bölüm heyecan ve tutkuyla seyredilen ve Erkan Petekkaya’nın adeta devleştiği ve tam bir efsaneye dönüştüğü Delikanlı sadi hikayesi yeniden başlayacak. Kanal ile yeniden anlaşan Petekkaya’nın yeni hikayelerle dizide yer alacak olması seyirciyi de heyecanlandırdı. Yeni hikayenin ne zaman ekrana geleceği ise henüz belli değil.

21-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar