Teşkilat'ın yeni sezon afişi yayınlandı!

Teşkilat'ın yeni sezon afişi yayınlandı!
Geçtiğimiz sezona damga vuran ve ikinci sezonunda da iddiasını sürdüren Teşkilat dizisinin yeni sezon afişi dizi severlerin beğenisine sunuldu.

Geçtiğimiz sezon pazar günleri yayınlanan ve reytinglere ambargo koyan Teşkilat'ın yeni sezon afişi yayınlandı. Tarihi yapımlarıyla rakiplerine fark atan TRT 1 ekranında ilgiyle izlenen ‘Teşkilat’ yeni sezona bomba gibi geliyor. Dizi severler Teşkilat dizisinin afişini ve yeni transferi Gürkan Uygun'u merak ediyor. Şimdi detaylar

Teşkilat'ın yeni sezon afişi yayınlandı!

Geçtiğimiz sezona damga vuran Teşkilat dizisinin yeni sezon afişi dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın yaptığı, 26 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin ikinci sezon afişi seyirci tarafından çok beğenildi. Yeni sezon fragmanları ile beklentiyi zirveye taşıyan dizinin afişi de çok görkemli bir tasarım içeriyor. ‘Teşkilat’ın yıldızları Mesut Akusta, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve kadroya bomba transferle katılan Gürkan Uygun yer aldı. Kadroya katılan usta oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerle birlikte yenilenen mekanları, gündemi sarsacak sıra dışı hikayesi, görsel efektleri ve nefes kesecek aksiyon sahneleri ile pazar günleri yine adından çok söz ettirecek.

7 ölü kahramanın hikayesini anlatıyor

Resmi makamlarca ölü olan 7 isimsiz kahramanın milleti, davası ve devleti için yaptıkları fedakarlığı anlatan ‘Teşkilat’ 26 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla TRT 1’de izleyicisiyle buluşuyor. 2. sezonunda da pazar akşamlarının vazgeçilmezi olacak olan Teşkilat dizisinde  26 Eylül Pazar gününden itibaren yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam edecek. Türkiye’nin ilk istihbarat dizisi “Teşkilat” 26 Eylül Pazar günü yeni sezonuyla TRT 1’de. Keyifli seyirler.

Gürkan Uygun Kimdir?

1974 İzmit doğumlu oyuncu Gürci kökenli vatandaşlarımızdandır. Tiyatro ile lise yıllarında ilgilenen Gürkan Uygun, Dormen Tiyatro’sunda eğitim aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Gürkan Uygun, kariyerine Çiçek Taksi ile başladı. Ünlü oyuncu son olarak Uyanış dizisinde Hasan Sabbah rolünü oynuyordu. Gürkan Uygun'a yeni dizisi Teşkilat'ta başarılar diliyoruz.

Rol aldığı bazı yapımlar:

2019 – Türk Herkül ((Enver) (Sinema Filmi)
2018 – Payitaht Abdülhamid (Halil Halid) (TV Dizisi)
2017 – Mehmed Bir Cihan Fatihi (Delibaş) (TV Dizisi)
2016 – Somuncu Baba Aşkın Sırrı (Yıldırım Bayezid) (Sinema Filmi)
2015 – Yemekteydik ve Karar Verdim (Sinema Filmi)
2015 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Murat) (TV Dizisi)
2014 – Bana Masal Anlatma (Jilet Ali)
2013 – Çanakkale: Yolun Sonu (Muhsin) (Sinema Filmi)
2013 – 2014 – Kaçak (Serhat Haker) (TV Dizisi)
2013 – Günce (Kağıt Toplayıcı) (Sinema Filmi)
2012-2013 – Muhteşem Yüzyıl (Mimar Sinan)(TV Dizisi)
2007 – Kurtlar Vadisi Terör (Memati) (TV Dizisi)
2007-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Memati) (TV Dizisi)
2005 – Kurtlar Vadisi Irak (Memati) (Sinema Filmi)
2003-2005 – Kurtlar Vadisi (Memati) (TV Dizisi)
2002 – Deli Yürek (Cihan) (TV Dizisi)

10-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar