'Bir Küçük Gün Işığı' kadrosuna damgasını vuracak o isim!

'Bir Küçük Gün Işığı' kadrosuna damgasını vuracak o isim!
ATV ekranlarının başarılı yapımları arasında yer alan Bir Küçük Gün Işığı dizisi kadrosuna yepyeni bir oyuncu dahil etti. İşte o isim..

ATV ekranlarının yayınlandığı günden bu yana izleyicisinden tam not alan dizisi Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosuna yepyeni bir isim dahil oldu. Birbirinden başarılı isimlerin birarada olduğu bu kadroya hangi oyuncunun katıldığı dizi hayranları tarafından büyük bir merak konusu oldu. İşte sevilen dizinin kadrosuna dahil olan o usta isim..

Daha yayınlandığı günden itibaren izleyiciyi derinden etkileyen dizinin kadrosu gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Kocası tarafından büyük bir ihanete uğrayan Elif'in ve yaşanan tüm olayların ortasında kalan masum Güneş'in hayatını konu alan dizi, kadrosundan bulunan birbirinden başarılı ve iddialı isimlere bir yenisini daha ekledi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen, Seray Kaya ile Berk Oktay'ın başrollerini paylaştığı diziye Derya Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Gizem Ünsal, Azra Aksu ve Güneş Hayat da eşlik ediyor. NG Medya imzalı dizi günden güne başarıya koşarken, kadrosuna yeni isim ve karakterleri de dahil etmeyi unutmuyor. 

DİZİYE SÜPRİZ İSİM : ALTAN ERKEKLİ 

Televizyon ekranlarına merhaba dediği günden bu yana bir çok başarılı proje de yer almış usta oyuncu Altan Erkekli, Bir Küçük Gün Işığı kadrosuna katılan yeni isim oldu. Altan Erkekli dizide Eşref karakterine hayat verecek. Eşref ise dizide yer alan Alper'in varlıklı ve akademisyen babası olacak. Kendine özgü tavırları ve neşeli karakteri ile dikkat çeken Eşref’in gelişi dizide yaşanacak gelişmeler şimdiden izleyenler için merak konusu oldu. 

Başrollerini Seray Kaya,  Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın başrollerini paylaştığı başarılı dizinin yapımcılığını da Nazlı Heptürk üstleniyor. Bakalım oyuncu kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli'yi dahil eden dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacak? Altan Erkekli'nin hayat vereceği Eşref, dizi hayranları tarafından beğenilecek? Eşref'in kadroya katılması dizi de ne gibi değişikliklere yol açacak? Tüm merak edilenler Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümle yanıt bulacak.

Altan Erkekli'nin rol aldığı yapımlar;

Bizi Hatırla

Vizontele

Aşk Tesadüfleri Sever

Benimle Oynar mısın?

O... Çocukları 

Vizontele Tuuba

Eve Dönüş

Cenneti Beklerken

16-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar