Bir Litre Gözyaşı için son şans! 6 oyuncu diziden ayrıldı!

Bir Litre Gözyaşı için son şans! 6 oyuncu diziden ayrıldı!
Kanal D dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda başrol oyuncusu da dahil olmak üzere tam 6 oyuncu diziden ayrıldı! Bir Litre Gözyaşı'nda kimler ayrıldı?

Tanıtımlarıyla büyük ses getiren ancak reytinglerde beklentileri bir türlü karşılamayı başramayan 'Bir Litre Gözyaşı' sezon arasında büyük değişikliklerle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dram temalı dizinin senaryosu büyük değişikliklerle revize edilirken, oyuncu kadrosunda da büyük değişiklikler yapılıyor. Dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik dahil tam 6 oyuncu diziden ayrıldı!

SENARYO BAŞTAN ELE ALINIYOR!

Türk televizyon ekranlarında yayınlanan dizileri ele aldığımızda, Türk izleyicisinin entrika, dram ve silahlı dizilerden hoşlandığını rahatlıkla görebiliyoruz.

'Bir Litre Gözyaşı'da Kore'de yayınlanan, gerçek yaşanmış bir hayat hikayesinin konu alındığı diziden Türk televizyon ekranlarına uyarlanan bir yapım. Tanıtımlarıyla büyük ses getirdi, hatta Kanal D'nin yeni sezonda en iddialı yapımı olarak görülüyordu ki, ilk bölümünden itibaren dizi reytinglerde beklenen ilgiyi göremediği gibi her geçen hafta daha kötü sonuçlar almaya başladı.

Herkes Kanal D'nin diziyi en kısa sürede yayından kaladıracağını düşünürken, dizi 11. bölüme kadar geldi. Yeni yıl arasıyla birlikte devam etmesi kararlaştırılan dizide tema değişikliğine gidilecek.

Dizinin dram ağırlıklı konusu, dizide yaşanan zaman atlamasıyla birlikte gençlik dizisine dönüşecek. Bu süreçte dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik'te dahil olmak üzere tam 6 oyuncu diziye veda edecek.

YENİ KONUSUYLA REYTİNGLERDE YÜKSELİŞ GÖSTEREBİLECEK Mİ?

Bu hamlelerin ardından en çok merak edilen konu ise, dizinin reytinglerden nasıl etkileneceği. Dizide yaşanan değişiklikler hakkında birçok kişi sosyal medya hesaplarından yorumlarını dile getirirken, çoğunluk dizinin tekrar başarısız olacağını ve 2-3 hafta içinde ekran macerasının sonlanacağını düşünüyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNDEN KİMLER AYRILDI?

Dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik başta olmak üzere, önemli karakterlere hayat veren Nur Sürer, Goncagül Sunar, Melis Hacic, Nur Berfin Çiroğlu, Erdal Bilingen'de diziden ayrılması kesinleşen isimler arasında yer alıyor.

10-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar