Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
Fox TV'nin başarılı dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihini 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece sosyal medya hesabından duyurdu.

Televizyon sektörü 2018 yılında ekonomik sıkıntılar içerisinde geldi ve geçti. Yeni yılın ilk haftasında reklam ve sponsorluk sözleşmeleri yenilendiği için TRT 1 hariç diğer tüm kanallar ortak karar neticesinde dizilerini 3 hafta süreyle yayınlamayacağını, bu sürenin bazı kanallarda 4-5 haftaya kadar uzayabileceği öğrenilmişti. İki haftadır yeni bölümleri yayınlanmayan dizilerin takipçileri "diziler ne zaman başlayacak" sorusuna yanıt ararken, Yasak Elma dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Başrolünü Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci'nin paylaştığı, oyuncu kadrosunda Şafak Pakdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak'ın paylaştığı Yasak Elma dizisi yeni yılın son haftası 28. bölümüyle ekranlara gelmişti.

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizide 'Yıldız' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eda Ece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seyircinin merakla beklediği Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihini de açıkladı.

Genç oyuncu, kamera arkası görüntüsünü paylaşarak, set ortamındaki samimiyeti gözler önüne sererken, dizinin yeni bölümünün 21 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacağını açıkladı.

Kamera arkası, işin iç yüzü bu ve benzeri abuk şeyler.. Ekip olarak birbirimizi pek çok severiz, o yüzden çalışması en keyifli setlerimden biri oldu, teşekkürler dostlar!! #YasakElma #bestcrew #bestfriends Yeni bölüm 21 Ocak'ta sizlerle!

EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990 doğumlu olan Eda Ece İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü'nde tamamladı.

Oyunculuk kariyeri 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle başladı. Güzelliği ve dizide gösterdiği performans ile milyonlarca kişinin beğenisi kazanan oyuncu, 2013 yılında 'Kızım İçin' filminde rol aldı. İlerleyen zamanda TRT 1 dizisi 'Beni Böyle Sev' dizisine Zeyno karakteriyle dahil oldu. 2015 yılında 'Kocan Kadar Konuş' sinema filminde rol aldı.

Bir çok dizi ve filmde rol alan Eda Ece şimdilerde Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veriyor.

09-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar