Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan olay! Kimler diziden ayrıldı?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan olay! Kimler diziden ayrıldı?
Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan olay! Kimler diziden ayrıldı? Kanal D ekranlarının dizisi Bir Litre Gözyaşı herkesi şaşkına çevirdi.

Kanal D ekranlarının dizileri arasında yer alan Bir Litre Gözyaşı, herkesi şaşkına çevirdi. Bir çok ismin diziye veda ettiği öğrenilen Bir Litre Gözyaşı'da hangi isimler ayrıldı? Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan olay! Kimler diziden ayrıldı? Yeni bölümlere kısa bir ara veren diziden oyuncular neden ayrıldı? İşte Bir Litre Gözyaşı dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Bir Litre Gözyaşı dizisinden hangi isimler ayrıldı?

2018 yılında ekranlara gelmeye başlayan Bir Litre Gözyaşı, her Pazar saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olmaya devam ediyor. Medyapım'ın öncülüğünde ekranlara gelen proje, Yusuf Pirhasan yönetmenliğinde sürdürülmekte. Genç kadrosuyla merak uyandıran Bir Litre Gözyaşı, kadroda şaşırtan ayrılıklar yaşadı.

Yılbaşı nedeniyle dizinin yeni bölümlerine bir süre ara veren Bir Litre Gözyaşı ekibi, bu akşam ekranlarda seyiricisi ile buluştu. Yayınlandığı ilk dakikadan itibaren izleyenleri şok eden dizinin kadrosunda birden fazla eksik vardı. Dizide ki köklü değişikliği farkeden seyirci, araştırmaya başladı. Peki Bir Litre Gözyaşı dizisinde oyuncular neden ayrıldı?

Uzun bir aradan sonra yeni bölümü ile ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı'nda, Sanem Çelik'in rol adlığı Figen karakterinin öldüğünü görmekteyiz. Figen'in yanı sıra dizide Mahir'in de öldüğü anlaşılıyor. Figen ve Mahir'in dışında şu isimler de diziden ayrılıyor;

Güzin (Nur Sürer); Figen'in annesi olan Güzin, kızı ile bir kaza esanasında hayatını kaybediyor. ve bu iki isim Bir Litre Gözyaşı dizisinden ayrılmış oluyor.

Suna (Goncagül Sunar); Figen'in arkdaşı rolündeki Suna, arkadaşının diziden ayrılmasıyla, veda eden isimler arasında yer aldı. 

Selin (Melis Hacic); Selin karakteri de Bir Litre Gözyaşı dizisinden ayrılan isimler arasında.

Hande (Nur Berfin Çiroğlu); Mahir'e aşık olan Hande, Bir Litre Gözyaşı dizisine veda eden isimler arasında yer almakta.

Cüneyt (Erdal Bilingen); Mahir'in babası karakterini canlandıran Erdal Bilingen, senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Bir Litre Gözyaşı dizisine yeni katılan oyuncular

Ogeday Girişken

Teoman karakterini canlandıran Ogeday, Survivor 2017 şampiyonudur.

Merve Hazer 

Papatya karakterini canlandırmaktadır.

Türkü Turan

Bir Litre Gözyaşı dizisi oyuncusu, Kıvılcım karakterini canlandırmaktadır.

Şeyma Badar

Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Ayçin İnci 

Sevda karakterini canlandırmaktadır.

27-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar