Bir Oyuncu Daha Depremde Hayatını Kaybetti

Bir Oyuncu Daha Depremde Hayatını Kaybetti
Geçtiğimiz gün depremde hayatını kaybeden Melek Atıcı’nın ardından bir oyuncu daha enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli on ilde yaşanılan iki büyük depremde binlerce insan hayatını kaybetti. Yüzbinlerce insanın evsiz kaldığı ve yine on binlerce insanın da yaralandığı felakette toplumun her kesiminden insanlar enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Çocuğundan büyüğüne, kadınından erkeğine, doktorundan, öğrencisine, askerine, şarkıcısına, oyuncusuna kadar binlerce insanın hayatını kaybettiği felakette geçtiğimiz gün Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan başarılı oyuncu Melek Atıcı ve kızı hayatını kaybetmişti. Felakette pek çok ünlü isminde yakını hayatını kaybederken dizi ve müzik sektörünü derin üzüntüye boğan bir haber daha geldi. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan başarılı oyuncu Çağdaş Çankaya ile eşi müzisyen Zilan Tigris enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti.  

Çağdaş Çankaya ve Eşi Hayatını Kaybetti

6 Şubat tarihli iki büyük depremde hayatını kaybeden binlerce insan arasına başarılı oyuncu Çağdaş Çankaya ile eşi Zilan Tigris de girdi. Depreme Diyarbakır’daki evlerinde yakalanan çift ne yazık ki yıkılan binanın enkazında kaldı ve yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayata veda ettiler. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan başarılı oyuncu çağdaş Çankaya’nın ve eşinin ölümü dolayısıyla Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı bir taziye mesajı yayınladı. Mehmet Bozdağ yayınladığı mesajda “hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde Kuruluş Osman dizisinin değerli oyuncusu Çağdaş Çankaya ve müzisyen eşi Zilan Tigris’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli oyuncumuz Çağdaş Çankaya, eşine ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Oyuncunun hayatını kaybetmesi dizi sektöründe derin üzüntüye sebep oldu. Sosyal medya ve internet haber sitelerinde yoğun olarak gündem olan ünlü ismin vefatı sevenlerini ve özellikle de Kuruluş Osman dizisi seyircisini derinden üzmüştür.

Çağdaş Çankaya Kimdir?

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depreminde müzisyen eşi Zilan Tigris ile birlikte hayatını kaybeden oyuncu Çağdaş Çankaya 26 Mayıs tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı olan oyuncu aynı zamanda yönetmen yardımcılığı da yapmaktadır. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Çağdaş Çankaya son olarak Kuruluş Osman Dizisinde rol almıştır.

13-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar