Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm İzle! (Son Bölüm)

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm İzle! (Son Bölüm)
Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm İzle! Yıllardır Demir ile mücadele veren Züleyha'yı bu kez aynı yerden kim kıracak? 29 Ekim Perşembe yayınlanacak yeni bölümü izlemek için tıklayın!

Tims&B productioan tarafından Murat Saraçoğlu yönetmenliğinde çekilen Bir Zamanlar Çukurova 29 Ekim Perşembe akşamı son bölümü ile yayınlanıyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Demirbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide bu akşam Züleyha Yılmaz'a neden ateş püskürecek? Fekeli ile tam da aşkı ikinci baharında, son yazında tadan Hünkar Yaman'ın başına neler gelecek? Merak edilen ve sürprizlele dolu bir bölüme ev sahipliği yapacak 29 Ekim Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm İzlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Müzjan ve Behice'nin oyununu ayyuka çıkarır. Behice'de Fekelinin yeğeni olduğunu söyleyerek eve giren Fikret'in aslında başka biri olduğunu öğrenir ve bunu da Müjgan ile paylaşır. Yılmaz ve Demir arasında yaşanan çocuk savaşında Demir, basın ordusunu eve yığar. Çukurovada çıkan dedikodulara sonn vermek için Adnan'nın Yılmaz'ın oğlu olduğunu söyler. Tüm Çukurova'nın ağzı açık kalır. 

Bu akşam yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde, Yılmaz Demir'in yaptığı açıklamanaın ardından Adnan'ı alarak ortadan kaybolur. Onların gidişine sadece Saniye şahit olur. Saniye'de göz yumar. Demir ise Gülten'in yardımcı olduğunu düşünsede Züleyha işin aslını bal gibi bilmektedir. Züleyha Yılmaz'ın karşısına çıkarak artık Demir'den bir farkı kalmadığını söyleyerek bir kez daha aybı yerden yanar. 

Diğer Yandan Amcasını saldırıdan kurtaran .fikret onlara saldıran adamların peşinden adanaya gider. Fakat uzun süre geri dönmeyince Fekeli deliye döner. Behice gerçekleri anlatmak için bu fırsatı kullanacak mıdır? 

Demir ise boş durmaz. Nede olsa oğlu kendi üzerindedir ve uygulamada babası DEmir'dir. Oğlunu aldığını öğrenince silahları kuşanır ve adamları ile Fekelinin konağını basar. Fekeli ise bitmeyen sevdasının peşindedir. Artık evlatlar uslanmıyorsa yürekleri uslanmalıdır diye düşünerek Hünkar'a evlenme teklifi eder. 

 

 

29-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar