Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm izle
Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova 81. Yeni bölümüne “Gönlümün bir yarsı senden gelen acıyı çekecek” sözü ne anlama geliyor?

Atv’nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 81. yeni bölümü “İkinizi de yaşatmam “ sloganıyla ekrana geliyor. Züleyha’nın okuduğu mektup kimden geldi? Ümit ve Fikret, ortalığı birbirine katarken Yılmaz’dan kalan parayı isteyen Züleyha, Müjgan ile kavga ediyor. Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne ve umudun inadına yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova 81. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm izle!

Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova 81. Yeni bölümüne “Gönlümün bir yarsı senden gelen acıyı çekecek” sözü damga vuruyor. Müjgan, Yılmaz'dan kalan parayı Züleyha'dan isteyince amansız bir kavga başlıyor. Bu kavgadan kim galip çıkacak? Ümit, Demir'i elde etmenin peşinde koşarken Müjgan'ı kandırmaya devam eden Fikret amacına ulaşabilecek mi? Züleyha, kimden geldiği meçhul bir mektubun sahibini araştırırken öğrendiği gerçekle sarsılıyor.

Ümit ve Fikret, ortalığı karıştırıyor

Yılmaz'ın ölümüyle birlikte Çukurova’da sular durulmamaktadır. Fikret ve Ümit arasındaki ilişki ortaya çıkacak mı yoksa herkesten gizlemeye devam edecekler mi? Yılmaz'ın acısını çekmeye devam eden Züleyha, ondan kalan paranın derdine düşmüştür. Ümit'e gönlü kaymaya başlayan Demir, bu gerçekle yüzleşebilecek mi? Dizi severler bütün soruların cevabını 28 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de Atv’de yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 81. Son bölümünde izleyip görecekler. Keyifli seyirler.

Bir zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Yılmaz’ın ölümünün ardından Çukurova'da yepyeni bir dönem başlarken Hünkar'ın ve Yılmaz'ın kayıpları eski hesapların kapanmasına yol açmıştır. Aşkın sınırsız, umudun inatla yaşandığı Çukurova'da bambaşka eski defterler ortaya çıkmayı beklerken Yaman ve Fekeli konaklarında, huzurlu bir dönemin keyfini sürmektedir. Züleyha ve Demir, artık sadece evlatları için aynı evde yaşayan iki arkadaştan başka bir şey değildir. Hayatının akışını değiştiren Hünkar'ın mirasını devralan Züleyha buruk ama huzurludur. Bu arada Hünkar'ın kıymetli kıyafetleri müzayede ile satılarak muhtaçlara dağıtılır. Huğlardakilerle de ilgilenen Züleyha, herkesin sevgisini kazanmaya başlar. Şehir kulübünde verilen bir davette Demir, Züleyha'ya Hünkar'ın şirket hisselerini devredeceğini açıklayarak herkesi şaşırtır. Son olaylarla birlikte Züleyha hem çiftlikte hem şirkette hem de cemiyette söz sahibi bir konuma yükselmiş ve Adanalı bir hanımağa rolüne bürünmüştür.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar