Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle
Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle; Ekranların en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak.

Atv'nin uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova 85. bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova yine çok konuşulacak. Sevilen dizide yaşananlar bu hafta da özel sahnelerle evlerinize geliyor. Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm canlı izle

Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine bomba gibi. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı gibi güçlü oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor. Behice'nin diziden ayrılmasının bu bölümde kaçınılmaz hale gelecektir. Bir Zamanlar Çukurova 85. bölümde Züleyha İstanbul'dan gelen belgelerle birlikte kulüpte Behice'nin üzerine yürüyor. Müjgan halasına kızgın olsa da Züleyha'nın ona karşı davranışa sert tepki verir. Fakat Züleyha belgeleri gösterince Müjgan da hayatının şokunu yaşar. Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izle; Behice bir an önce İstanbul'dan kaçmak için kulübü terk eder. Artık Müjgan da yanında değildir. Behice arkasında izler bırakır. Müjgan gördüğü belgelerle yıkılır ve Fikret'in kollarında teselli arar. Müjgan Hünkar'ın Behice tarafından öldürüldüğünü inanmak istemese de gerçekler ortadadır. Olay Çukurova'da duyulunca herkes Behice'yi yakalamak için aramaya başlar. Fekeli ve Demir ise bir birlerini hiç sevmese de Hünkar için yine aynı amaç için uğraşırlar. Amaçları Behice'yi bulup cinayeti itiraf ettirmek.

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm özeti

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölümde Behice geceye damga vuracak. Herkes Behice'nin peşindedir. Fikret Yılmaz'ın intikamını almak için Adnan Yaman'ın mezar taşını kırdığını söyler. Fekeli tüm gerçekleri bildiği için buna inanmak istemez. Çünkü Fikret Adnan Yaman'ın oğludur. Züleyha ve Demir ise cemiyete karşı birlikte görüntü verse de yolları çoktan ayrılmıştır. Ümit ve Demir'in ilişkisi devam ediyordur. Sevda Ümüt'in karşısına dikilecek! Heyecan dolu olayların yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova 85. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın… İyi seyirler.

25-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar