Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Behice'si Diziye Veda Ediyor

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Behice'si Diziye Veda Ediyor
Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin kötü karakterlerinden biri olan ve yaptıklarıyla herkese pes artık dedirten Behice karakteri diziye veda ediyor.

Atv ekranlarında üçüncü sezonunda olan ve Perşembe akşamları seyirciyle buluşan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ayrılık haberi daha geldi. Son zamanlarda dizide rol alan oyuncuların hikayelerinin bitmesiyle ayrılıkların yaşandığı dizide önümüzdeki bölümde sürpriz bir ayrılık daha yaşanacak. Diziye sonradan giren ve yaptığı kötülüklerle herkese pes dedirten Behice karakteri diziye veda edecek. Usta oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı ve dizide Müjgan’ın halası Behice karakterine hayat veren oyuncunun hikayesinin bitmesi üzerine diziyle vedalaşacağı öğrenildi. Özellikle bu sezon yaptığı kötülüklerle adeta pes dedirten ve tüm diziyi etkileyen eylemler gerçekleştiren Behice sonunda yaptıklarıyla yüzleşiyor. Daha önce Vahide Perçin, Uğur Güneş gibi ana kadrosundan oyuncularla vedalaşan Bir zamanlar Çukurova dizisinde şimdi de Esra Dermancıoğlu veda ediyor.

Behice İntihar Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun diziye veda edeceği öğrenildi. Dizide yaptığı kötülüklerle Müjgan başta olmak üzere herkese zarar veren Hünkar hanım’ın katili olan ve Yılmaz ile Müjgan’ın evliliğinin bozulmasında büyük etkisi olan Behice karakteri yaptığı tüm kötülüklerden sonra ölerek diziye veda ediyor. Diziden iki bölüm sonra ayrılacak olan karakterin diziye intihar ederek veda edeceği öğrenildi. Son olarak Yılmaz’ın mirası ile ilgili olaylarda başrol oynayan ve Müjgan’ı bu konuda da zor durumda bırakmıştı. Yılmaz’ın mirasının da olmaması sebebiyle iyice zor durumda kalan ve yoksul bir hayat süreceğini anlayan Behice artık Fekeli tarafından da istenmemektedir. Bu durum karşısında ve işlediği suçlar ortaya çıkınca çaresiz kalan Behice intihar ederek diziye veda edecek. Bu durum ise dizinin seyircisine ve oyuncunun hayranları için büyük bir sürpriz oldu.

Esra Dermancıoğlu (Behice) Kimdir?

Halen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren başarılı oyunculardan Esra Dermancıoğlu 7 Aralık 1968 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar veren Esra Dermancıoğlu Şahika Tekand stüdyolarında oyunculuk eğitimi almıştır. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan usta oyuncunun özellikle rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır. Avrupa Yakası, Fatmagül’ün Suçu Ne, Küçük Hesaplar, Galip derviş, Doksanlar, Muhteşem Yüzyıl, Kırgın Çiçekler, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Harikasın, Sil Baştan, Serçe Sarayı.

24-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar