Bir Zamanlar Çukurova Setinde Hırsızlık Şoku

Bir Zamanlar Çukurova Setinde Hırsızlık Şoku
Dizi setlerinde zaman zaman yaşanılan şoke edici olaylardan birini de Atv ekranlarında yayınlanan ve dördüncü sezonunda olan Bir zamanlar Çukurova dizisi seti yaşadı.

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve dördüncü sezonunda olan Bir Zamanlar Çukurova aldığı reytinglerle adından sık sık söz ettiriyor. Dört sezon boyunca seyirciyi ekrana kilitleyen ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer alan dizi ne yazık ki zaman zaman da hoş olmayan olaylarla gündeme geliyor. Dizi oyuncuları arasında yaşanan tartışma ve kavgalar zaman zaman magazin basını ve sosyal medyaya yansıyor. İstikrarlı bir başarı grafiği bulunan dizinin setinde yaşanan bir olay ise yine diziyi magazin basınının ve sosyal medyanın gündemine taşıdı. Adana’da çekilen dizinin hastane sahnelerinin çekildiği mekanda yaşanan hırsızlık olayı dizi setinde çalışanların fark etmesiyle ve olaya müdahale etmesiyle önlendi. Yakalanan hırsızın ise bu hırsızlığının ilk olmadığı ortaya çıktı.

Set Çalışanları Yakaladı

Atv ekranlarında dört sezon boyunca yayınlanan ve Tims&B Yapım tarafından hazırlanan Bir zamanlar Çukurova setinde dizinin çekimlerinin yapıldığı sırada inanılması güç bir olay yaşandı. Set ekibinin dizinin hastane çekimleri için kullandığı eski hastanede hazırlık yaptığı sırada yaşanan hırsızlık olayı herkesi şoke etti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hastane sahnelerinin çekimleri için kullanılan eski göğüs hastalıkları hastanesinde çekim için hazırlık yapan set çalışanları eski hastanenin alt katlarından sesler geldiğini fark etti. Set çalışanları sesin geldiği kata indiklerinde ise inanılmaz bir olayla karşılaştı. Elinde balyoz bulunan bir kişinin hastanenin klima ünitelerini kırarak çıkardığı görüldü. Set çalışanlarını gören hırsız kaçmaya çalışırken peşine düşen çalışanlar hırsızı kıskıvrak yakaladı.  Set çalışanları tarafından yakalanan hırsız daha sonra güvenlik görevlisine teslim edildi ve polise haber verildi. Yakalanan kişinin bu hırsızlığının ilk olmadığı ve daha önce de aynı yerde hırsızlık yaptığı öğrenildi. Yakalanan hırsız daha sonra polise teslime dildi. Dizinin çekimi ise kaldığı yerden devam ettiği öğrenildi.

Finale Hazırlanıyor

Tims&B yapım tarafından hazırlanan ve dördüncü sezonunda bulunan Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamları ekrana geliyor. 1970’li yılların Adana’sını ve bu zamanda yaşanan olayları ve bölgenin hikayesini bir aile üzerinden anlatan dizi her sezon ilk üç içinde yer almayı başardı. Ayrıca pek çok oyuncu ile çalışan dizi bu sezon son sezonunu yaşıyor. Dizinin bu sezonun sonunda final yaparak ekranlara veda edeceği duyurulmuştu.

25-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar