Şarkıcı Rober Hatemo’nın Büyük Acısı

Şarkıcı Rober Hatemo’nın Büyük Acısı
Müzik dünyasının sevilen ve önemli isimlerinden biri olan şarkıcı Rober Hatemo babası Şahin Hatemo’nun acısıyla sarsıldı.

Müzik dünyasının ünlü seslerinden biri olan ve pek çok şarkıya ve albüme imza atan şarkıcı Rober Hatemo büyük bir acıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcının babası Şahin Hatemo dün hayata gözlerini yumdu. Bu acı haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Rober Hatemo oldukça duygusal bir paylaşım yaptı ve babasını kaybettiğini duyurdu. Şarkıcı Rober Hatemo’nun babası Şahin Hatemo’nun hayatını kaybettiğini ilk olarak şarkıcının menajeri sosyal medya hesabından duyurdu. Haluk Şentürk paylaşımında “sevgili Rober Hatemo’nun babası, değerli büyüğümüz Şahin Hatemo vefat etmiştir. Hatemo ailesinin acısını paylaşıyoruz. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından ünlü şarkıcı da oldukça içten bir mesajla babasını kaybettiğini duyurdu.

Adımı Veren Gitti

Sesi ve seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiren ve pek çok şarkısı dilden dile dolanan 47 yaşındaki ünlü şarkıcı Rober Hatemo babasının acısıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcının babası Şahin Hatemo dün hayata gözlerini yumdu. Şarkıcı Rober Hatemo babasını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Hatemo paylaşımında “Gitti adımı veren, gitti adamlığımı veren, gitti ömrümün yarısı. Saatini bana bıraktı da kendi gitti. Baba gitti” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin babasını kaybetmesi sosyal medyada geniş şekilde yer bulurken pek çok ünlü isim ve takipçisinden taziye mesajları aldı. Ünlü isimler Rıza Esendemir, Kuşum Aydın, Nadide Sultan ve Tanju Babacan taziye mesajlarını iletti. Rober Hatemo gelen taziye mesajlarına teşekkür ederken “binlerce mesaj aldım. Tanıdık, tanımadık. Allah razı olsun sizlerden. Beni mazur görün telefonlara bakacak takatim yok. Rabbim ölmüşlerinizi cennetine alsın, sizlere de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Rober Hatemo Kimdir?

Ermeni asıllı şarkıcı Rober Hatemo 25 Aralık 1074 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından şarkıcı olmaya karar veren ünlü isim ilk olarak 1997 yılında Esmer adlı ilk albümünü çıkarmıştır. Seslendirdiği şarkılarla kısa zamanda müzik severlerin gönlünü kazanan ünlü isim daha sonra peş peşe albümler çıkarmış ve herkesin hayranlığını kazanmıştır. Rober Hatemo’nun çıkardığı albümler arasında

·         Esmer

·         Sen Farklısın

·         Azılı Bela

·         Aşksız Prens

·         Sihirli Değnek

·         Papucumun Dünyası bulunmaktadır.

25-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar