Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz oyuncu!

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz oyuncu!
Perşembe akşamları Atv’den yayınlanan ve reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova’da sürpriz oyuncu izleyiciyi heyecanlandırdı. Yeni bölümde ekrana gelecek misafir oyuncu kim?

Perşembe akşamları Atv’den yayınlanan ve reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova’da sürpriz oyuncu izleyiciyi heyecanlandırdı. Bir Zamanlar Çukurova Perşembe günü yeni bölümüyle ekrana gelirken gözler misafir oyuncuda olacak. Tüm Adana’yı arkasına alan Hünkar bu bölümde kritik bir engellemede bulunurken konakta beklenen misafir coşkusu ekrana gelecek. Şimdi detaylar

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz oyuncu!

Her Perşembe akşamı izleyici ekran aşına toplayan Atv'nin dikkat çeken dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 9 Nisan Perşembe günü yeni bölümüyle ekrana geliyor. Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak isteyen Fekeli amacına ulaşamaz çünkü Demir, onu dinlemez. Şehirde gözü kara, niyeti bozuk insanların dolaşması, Hünkar’ın canını sıkar. Adana ahalisini arkasına toplayan Hünkar, şehir kulübündeki önemli bir toplantıyı engellemek istemektedir ve Adana halkı arkada, kendi önde Çukurova’nın geleceğine yürürler. Bu resitali kaçırmayan Fekeli gizleyemediği gurur dolu bakışlarla onu izlemektedir.

Üzüm’ün Okul Aşkı

Bu sırada olan bitenin telaşına düşen Saniye ve Gaffur, Üzüm’ü okula yazdırmayı unutur. Okula giden akranlarını seyreden ve okula gitmek için yanıp tutuşan Üzüm, okul özlemini arkadaşlarına ve anneannesi Hünkar’a anlatır. Torunları için her fedakarlığı göze alan Hünkar, bir sırrını paylaştığı Üzüm ile alışverişe çıkar. Üzüm’e, Demir amcası ile olduğu gibi verdiği sırrı saklamasını ister. Bakalım Üzüm kız sözünde durabilecek mi?

Ve huzurlarınızda sürpriz oyuncu!

Perşembe akşamları ekran başındakileri tutkulu bir mücadeleye davet eden Bir Zamanlar Çukurova’da konakta heyecanla beklenen misafir gelmek üzeredir. Annesine kızgın olan Demir, konak çalışanları tarafından haksız görülse de bunu dile getirecek cesaret kimsede yoktur. İşte tam da en lüzumlu anda çıkagelecek olan misafir, bu gerçeği dillendirecek. Herkesin ilk kez aynı fikirle ve umutla beklediği bir misafiri ise kimin oynayacağını Dizi yapımcıları bir sır gibi saklıyor ve çok şaşıracağımız bir sürpriz oyuncu olacağını söylüyorlar. Bu oyuncuyu öğrenir öğrenmez canlitv platformunda takipçilerimizle paylaşacağız.!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne anlatıyor?

1970’li yılların fırtınalı zamanlarıdır. İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki genç hiç ummadıkları ve hesaba katmadıkları bir olayla karşılaşır. Ağlarını ören kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bir başlarına bırakır. Her şeye rağmen mücadele ruhunu yitirmeyen bu çift, aşklarını yaşamaya kararlıdır. Çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanışırlar ve her şeye yeniden başlarlar.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar