Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm İzle; 20 Mayıs Perşembe akşamı 7. bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemek detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu’nun rol aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezona geç başlayan ve Perşembe akşamları ekrana gelen dönem dizisi Bir zamanlar Kıbrıs 1963 yıllarında Kıbrıs’ta yaşanan ve Türklerin baskı, şiddet ve ölümleriyle sonuçlanan olayları ele alıyor. Rumlar tarafından adanın Yunanistan’a katılması için yapılan bu olaylar sırasında yaşanan trajik ve acı olayların anlatıldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Kanalın diğer yapımları gibi yine yüksek reytingle seyirciyle buluşan Bir zamanlar Kıbrıs her Perşembe akşamı TRT 1 ekanlarında seyirci ile buluşuyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve sezona yeni başlayan yapımlardan olan Bir zamanlar Kıbrıs Dizisi başladığı günden itibaren aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rum baskıları sonucu yerlerinden olan binlerce insan Lefkoşa ve civarında açlık ve barınma sorunlarıyla karşı karşıya kalmışlardır. Ankaralı ve Rauf Denktaş Makaryos’un gasp ettiği yiyecek stokunu alabilmek için riskli bir plan yapmışlardır. Ancak bundan başka da çareleri yoktur.

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının yeni başlayan ve bu akşam 7. Bölümüyle ekrana gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam yayınlanacak bölümünde Ankaralı ve Rauf Denktaş Mücahitlerin desteği ile Makaryos ve Sampson’un planlarını boşa çıkartırlar. Rauf Denktaş ve Dr. Fazıl Küçük Kıbrıs Türklerinin ileri gelenleriyle bir toplantı yaparak yeni bir devlet yapılanmasının ilk temellerini atarlar. Ankara’da işler yolunda gitmemektedir. Kıbrıs’ın Rum tarafında kalan İnci ise özgürlüğüne çok yakındır. Denktaş ve Ankaralının planlarına Kemal’de elinden geldiğince destek vermektedir. Yokluklar içinde yaptığı havanlarla Rumlara karşı o da harekete geçer. Ekip Buzhaneyi geri almak için harekete geçerken herkes umutlu ve inançlıdır. Bir zamanlar Kıbrıs Bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

20-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar