Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm İzle; 22 Nisan Perşembe akşamı 4. bölümüyle ekrana gelen Bir zamanlar Kıbrıs yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın, devrim Saltoğlu ve Pelin Karahan’ın rol aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezona yeni başlayan dizilerden biri olan ve henüz 3 bölüm yayınlanan Bir zamanlar Kıbrıs 1963 yılında Kıbrıs’ta Rumlar ve EOKA terör örgütünün Kıbrıslı Türklere yaptığı zulümleri ve katliamları konu alıyor. Bir dönem dizisi olan ve TRT 1in yine iddialı ve büyük prodüksiyonlu işlerinden olan dizi yayınlanan ilk üç bölümünde reytinglerde liderliği elde etmeyi başardı. Kıbrıslı Türklerin yerlerinden edinilmelerini ve canlarını kurtarmak için verdikleri mücadeleyi anlatan dizi aynı zamanda tarihi bir vesika olarak da seyirciye yakın tarihin olaylarını anlatıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de.

BİR ZAMANLAR KIBRIS SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında henüz yeni başlayan ve reytinglerde liderliği elde etmeyi başaran perşembe akşamlarının başarılı dönem dizisi bir zamanlar Kıbrıs yayınlanan son bölümde heyecanlı ve bol aksiyonlu sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Ailesini ve kendisine canlarını emanet eden birçok kişiyi Lefkoşa’ya ulaştırmaya çalışan Kemal bu sırada eşi ve kızının yaşadığını öğrenir ve onları kurtarmak için Rumlarla dolu olan Küçük Kaymaklı kasabasına gider.

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Bir zamanlar Kıbrıs bu akşam 4. Bölümüyle ekrana geliyor. Aksiyon ve gerilimi bir arada sunan dizi bu akşam yayınlanacak bölümde seyirciyi bir kez daha ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 4. Bölümünde Kemal eşini kurtarmak için Küçük Kaymaklı Kasabasına girmiş ve Sampson’u ele geçirmiştir. Eşini kurtarmak isteyen Kemal ne yazık ki bu kadar kolay bir şekilde eşline kavuşamayacaktır. Öbür taraftan Rauf Beyle birlikte yine Küçük Kaymaklı Kasabasına giden Ankaralı buradaki gizli belgeleri almaya çalışır. Ancak karşısında birçok EOKA militanını bulur. Ankaralı ile kemal ilk kez karşı karşıya gelirken ikisi de birbirini bir daha bırakmayacaklarını anlamışlardır. Öbür taraftan Ankaralının aniden ve haber vermeden bıraktığı nişanlısı Ayşe türlü uğraşlar sonunda Ankaralıya ulaşmayı başarır. İki sevgili birbirine hasret bir şekilde duygularını paylaşırlar. Bu arada Lefkoşa düşmüştür ve bunun üzerine Ankara kıbrıs2a müdahale kararı alır. Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam ekrana gelecek 4. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

22-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar