Bir zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm İzle

Bir zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm İzle
Bir zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm İzle; 15 Nisan Perşembe akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs’ın yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Ahmet Kural, Peklin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu’nun rol aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam 3. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Henüz yayın hayatına yeni başlayan ve 1963 yılında Kıbrıs’ta yaşananları ve Türklere uygulanan zulümleri anlatan Bir Zamanlar Kıbrıs yayınlanan iki bölümünde seyirci tarafından ilgiyle karşılanırken reytinglerde de oldukça iyi bir duruma ulaşmayı başardı. Dizi yakın dönemi anlatan bir dizi olarak ekrana gelirken özellikle dram ve aşk konuları öne çıkıyor. Perşembe akşamlarının en iddialı yapımlarından biri olmayı başaran dizi her hafta seyirciyi ekrana kilitlerken TRT’nin de bu sezon ekrana gelen dizileri gibi büyük bir başarıyı da yakaladı. Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

BİR ZAMANLAR KIBRIS SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında henüz yeni başlayan ve Perşembe akşamlarına damga vuran dizilerden biri olan Bir zamanlar Kıbrıs yayınlanan son bölümünde seyirciyi büyük bir acıyla yüzleştirerek ekrana bağlamayı başardı. Kıbrıs’ta yaşanan olayları anlatan dizinin son bölümünde Rum milisler ve EOKA teröristlerinin saldırıları sonrası yerlerinden edilen Türkler yollarda perişan olurken evinde kalanlar ise Rumların ve çetelerin saldırılarıyla hayatını kaybetti. Ancak tüm bunları engellemeye aday birinin varlığı da kulaktan kulağa yayılmaya başlandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının henüz yeni başlayan dizisi Bir zamanlar Kıbrıs bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde Türkler gördükleri şiddet, zulüm ve saldırılarla yerlerinden edilmiş ve yollara düşmüşlerdir. Bunlardan biri de sakızcı Kemal’in grubudur. Kemal ve arkadaşları zor şartlar altında yollardadırlar ve Lefkoşa’ya ulaşmaya çalışmaktadırlar. Kemal kendisine inanan grubu Ankaralının kurduğu çadır kente yetiştirme çabasındadır ancak yollar tuzaklarla doludur ve grup her an daha da azalmaktadır. Üstelik Kemal’in babası zor durumdadır. Bu sırada Ankaralı Lefkoşa’da biriken yaralıların ve Binbaşı Nihat’ın ailesini Türkiye’ye gönderebilmek için riskli bir planı devreye sokar. Bu ucunda yüzde yüz ölüm olan bir intihar görevidir. Ankaralı adada bulunan İngiliz yüksek komiserliğini basacak ve Türk uçağının yaralıları alıp sağ salim kalkmasını onlara karşı kullanacağı elindeki büyük kozla sağlayacaktır. Bu koz ise Ankaralının Sovyetler Birliği görevi sırasında edindiği bir bilgidir. Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam saat 20.00’da 3. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar