Biran Damla Yılmaz Yasak Elma Dizisinde

Biran Damla Yılmaz Yasak Elma Dizisinde
Fox Tv’nin sevilen ve heyecanla seyredilen dizilerinden Yasak Elma 5. Sezona hazırlanırken yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor.

Televizyon tarihine damga vuracak dizilerden biri olmaya aday Yasak Elma 5. sezona da hızlı ve iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve tam dört sezon boyunca reytinglerde ilk üç içinde yer alan başarı dizi önümüzdeki yayın dönemi için de 5. Kez ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güç, iktidar, entrika, para ve aşkın konu edildiği dizi kanalın en çok sevilen ve seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Bu güne kadar pek çok oyuncunun konuk oyuncu olarak veya ana kadrosunda yer aldığı dizi yeni yayın dönemine de yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizi geçen sezon ayrılan oyuncularının yerine yeni bir kadro kurmak ve yine yeni bir hikaye oluşturmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yapım şirketi Med yapım bunun için çalışırken şirket ilk oyuncu transferini de sosyal medya hesabından duyurdu.

Biran Damla Yılmaz Sürprizi

Fox Tv ekranlarında dört sezon boyunca ekrana gelen ve özellikle kadın seyircinin ilgi ve heyecanla takip ettiği Yasak Elma yeni yayın dönemine de hızlı hazırlanıyor. Geçen sezon kadrosunda büyük değişiklikler yaşanan dizide bu sezonda yine hızlı başladı. Kadrosundan hikaye gereği ayrılan oyuncuların yerine yeni hikayeler ve yeni oyuncularla ekrana gelmeye hazırlanan Yasak Elma ilk sürpriz oyuncusunu açıkladı. Med Yapım tarafından açıklanan ilk isim geçen sezon Baraj Dizisinde başrol oynayan genç ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz oldu. Başarılı oyuncunun Yasak Elma’da önümüzdeki sezon sevenleriyle buluşacağı belirtilirken nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Med Yapım tarafından “size muhteşem bir haberimiz var” iadeleriyle duyurulan Biran Damla Yılmaz önümüzdeki sezon Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar ile birlikte Yasak Elma’da yer alacak. Yasak Elma eylül ayından itibaren Fox Tv’de.

Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Son olarak Baraj dizisinde rol alan genç ve güzel oyuncu Biran damla Yılmaz 28 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa karar veren bunun için gerekli eğitimleri alan Biran Damla Yılmaz ilk olarak 2013 yılında kamera karşısına geçmiştir. Halen konservatuar eğitimine devam eden oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır. Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Beyaz Yalan, Kırgın Çiçekler, Canevim, Baraj, Çılgın Dersane 4:Ada, Mucize 2: Aşk.

21-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar