Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi

Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Yeşilçam'ın emektarlarından Fatma Girik aniden rahatsızlanmış ve Bodrum'daki Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Son günlerde sağlık sorunları yaşayan ve hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi hayranlarını emraklandırdı. Bodrum'da yaşayan ünlülerden bşiri olan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Fatma Girik, evinde aniden fenalaşmış ve acil koduyla özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Hayranalrı ünlü aktristin son sağlık durumunu merak ediyor. İşte o bilgi haberimizde. Şimdi detaylar

Hastaneye kaldırılan Fatma Girik'in sağlık durumuyla ilgili son bilgi 

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi'nde yaşayan Yeşilçam'ın emektarlarından Fatma Girik aniden rahatsızlanmş ve Bodrum'daki Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yeşilçam hayranlarının yürekelrini ağızlara getiren gelişme üzerine Amerikan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Babayiğit bir açıklama yaptı. İşte o açıklama: "Fatma hanım göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeni ile tedavi altına alındı. Şu anda göğüs hastalıkları uzmanlarımızın öncülüğünde tedavisi sürüyor. Bir süre hastanemizde tedavi altında olacak” 

Annesi de hastaneye kaldırıldı

80 yaşındaki Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Girik Dukav da aynı gün ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesinde yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi altına alınan Münevver Girik'in halen tedavisi devam ediyor.

Oksiyen seviyesi düşmüş

Habercilerin ulaştığı Fatma Girik'in menajeri Bircan Silan da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Yeşilçam hayranlaının yüzünü güldürdü. Sanatçının oksijen seviyesi düştüğü için hastaneye kaldırıldığını söyleyen Bircan Silan ünlü oyuncunun dua beklediğini vurgulayarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alınan fatma Girik, bir süre müşahede altında tutulacak. Bu arada bir açıklama da usta sanatçının kardeşinden geldi. Hem ablasının hem de annesi Münevver Girikİ'n sağlık durumları hakkında bilgi veren Günay Girik, şu bilgiyi paylaştı: " 99 yaşındaki annemiz Münevver Girik Dukav ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde 'yaşlılığa bağlı hastalıklar' nedeniyle tedavi altına alındı, Halen tedavisinin devam etmekte. Ablamın sağlık durumu ise iyi. Kontrol amacıyla hastaneye yatırıldı" 

Ünlü oyuncu Fatma Girik bundan 2 yıl önce yani 2019'da 'Shunt ameliyatı' geçirmişti. Hidrosefali hastalığı olarak bilinen ve beyinde su toplanması anlamına gelen hastalık sebebiyle Fatma Girik, shunt ameliyatı geçirmişti. 

Fatma Girik Kimdir?

1941 İstanbul doğumlu oyuncu, Cağaloğlu Kız Lisesi'ni bitirdi. Oyunculuk kariyerine 1957 yılında başrol oynadığı Leke filmiyle başladı. Ünlü yönetmen Memduh Ün’le tanışıklığı Fatma Girik’in hayatını değiştirdi. Memduh Ün ile evlenen Girik, 180'den fazla filmde rol aldı. Bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı yapan ünlü oyuncu Söz Fato'da adlı bir Tv programın sunuculuğunu da yaptı. 

21-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar