Birhan Tut’un yeni dizisi belli oldu

Birhan Tut’un yeni dizisi belli oldu
Son olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde rol alan başarılı oyunculardan Birhan Tut yine bir günlük dizide kendisine yer buldu.

Yerli dizi sektöründe kanallar için günlük diziler çok önemli bir yer tutuyor. Hem yayın akışında çok önemli bir boşluğu dolduruyor ve hem de aldıkları reytinglerle kanalın reklam pastasından aldıkları paya çok ciddi katkıda bulunuyor. Üstelik oldukça ekonomik olarak hazırlanan yapımlar yurt dışı pazarında da oldukça rahat pazarlanıyor ve yapımcısına ve kanalına para kazandırıyor. Bu sebeple yapım şirketleri en az prime time kadar günlük diziler için de kafa yormaya ağırlık veriyor. Günlük dizi sektörünün oyuncuları da bu piyasada oldukça seviliyor ve seyirci tarafından tutuluyor. Daha önce Emanet dizisinde rol alan ve seyircinin hikayesini ve karakterini sevdiği oyuncu Birhan Tut bir süredir gelen teklifleri değerlendiriyordu. Emanet’te başarılı bir dönem geçiren oyuncu şimdilerde yeni dizisi ile el sıkıştı. Yine bir günlük dizi olan Canım Annem dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncu çekimler için sete çıktı.

Birhan Tut Canım Annem Dizsinde

Daha önce Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgi ve büyük beğeniyle izlediği Emanet dizisinde Doktor Aziz karakteri olarak yer alan ve seyircinin sevdiği karakterlerden olan Birhan Tut yeni dizisiyle sete çıktı. Emanet dizisinde Seher ile Yaman arasına giren bir karaktere imza atan oyuncunun bu diziyle yıldızı oldukça parlamıştı.  Başarılı oyuncu Emanet’in ardından yeni dizisi ile el sıkıştı. Yine bir günlük dizi ile anlaşan Birhan Tut Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Canım Annem’e transfer oldu. Başarılı ve genç oyuncu Canım Annem dizisinde Kenan karakterine hayat verecek ve yine Emanet dizisinde olduğu gibi tüm dengeleri değiştirecek ve kritik bir yerde bulunan bir karakteri oynayacak. Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Tuğçe Küçükkalıpçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcılığını İnci Gülen yapıyor. Stealler Yapım tarafından hazırlanan dizide Selin Sezgin, Erol Gedik, Özlem Savaş ve Gece Demirel rol alıyor.

Birhan Tut Kimdir?

Günlük dizilerin başarılı oyuncularından Birhan Tut 28 Ekim 1994 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve oyunculuk eğitimleri alarak bu mesleği yapmaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, Elde Var Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu, Evlat Kokusu, Kördüğüm, Yeter, Göç Zamanı, Aşkın Bedeli, Her Şey Oğlum İçin, Zengin Kız Fakir Oğlan, İki Dünya Arasında, Adını Sen Koy, Anne, Kızım, Mahrem ve Emanet bulunmaktadır.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar