Kraliçe dizisine yeni oyuncu

Kraliçe dizisine yeni oyuncu
Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve aldatma temalı bir hikaye üzerine bina edilen Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosuna Mert Tezişçi dahil oldu.

Bugün (22 Mart Çarşamba 2023) ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Mednova imzalı uyarlama dizi Kraliçe Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Uzun bir süredir hazırlıkları süren ve kanalda tanıtımları yayınlanan Kraliçe dizisi özellikle genç seyirciyi ekrana çekecek gibi görünüyor. Yabancı bir dizi olan Queen Sugar’dan uyarlanan dizinin başrol oyuncuları ünlü ve güzel isim Burcu Özberk ve genç ve yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan. Bir aile ve aldatma hikayesinin konu edildiği dizinin kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü ve genç isimler yer alıyor. Bir basketbol takımı oyuncularının bir kadınla birlikte olma videolarının sosyal medyada yayınlanmasıyla başlayan hikayede Burcu Özberk (Deniz) ve Gökhan Alkan (Ateş) evli ve çocuklu bir çift olarak hikayede yer alıyorlar. Oldukça merak edilen yeni dizinin kadrosuna son olarak ise dizinin ana karakteri Ateş’in yakın arkadaşı ve menajeri olarak Samet karakteriyle genç oyuncu Mert Tezişçi dahil oldu.

Mert Tezişçi Kraliçe Dizisinde

Bugün ilk bölümüyle ekrana gelecek ve kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Kraliçe seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Özellikle Burcu Özberk ve Gökhan Alkan severlerinin heyecanla ve merakla beklediği dram ve aile türündeki dizi Kraliçe’nin kadrosuna son olarak Mert Tezişçi katıldı. Mert Tezişçi dizide yer alan Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ateş karakterinin en yakın dostu ve menajeri Samet karakterine hayat verecek. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda, Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz ve Ecenaz Üçer gibi isimler yer alıyor. Dizi ülkenin en ünlü basketbolculardan biri olan Ateş’in adının bir kadına tecavüz edilmesi ve aldatmayla anılmaya başlaması üzerine çıkan büyük skandalı ve Ateş’in Deniz’le (Burcu Özberk) olan evliliğinin zor duruma düşmesini konu alıyor.

Mert Tezişçi Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisine Samet karakteri olarak dahil olan oyuncu Mert Tezişçi 1993 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini matematik bölümünde tamamlayan oyuncu daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra özellikle tiyatro oyunlarında yer almaya başlayan Mert Tezişçi ilk olarak Canım Annem adlı dizi ile kamera karşısına geçmiştir. Kraliçe oyuncunun ikinci yapımıdır.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar