Fox Tv’nin Yeni Dizisi Gülcemal’dan İddialı Afiş

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Gülcemal’dan İddialı Afiş
Fox Tv ekranlarında ilk bölümü 6 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni dizi Gülcemal’in hazırlanan afişi dikkatleri çekti.

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizilerden Gülcemal yayınlanan tanıtımlarıyla oldukça dikkatleri çekti. Dizi kanal ekranlarında yayınlanan fragmanlarıyla seyirciyi merak içinde bırakırken şimdiden belli oranda bir seyirci kitlesini kendisine bağlamış durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü pek çok oyuncunun yer aldığı dram, aşk türündeki Gülcemal ayrıca son olarak yayınlanan afişiyle de dikkatleri çekmeyi başardı. Kanalın büyük bir beklenti içinde olduğu yeni dizisinin Perşembe akşamları ekrana geleceği öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan’ın kaleme aldığı Gülcemal yayına girmek için gün saymaya başladı. Dizinin yayınlanan afiş çalışması sosyal medyanın yanı sıra internet haber sitelerinde geniş bir şekilde gündem oldu ve kullanıldı.

Gülcemal Afişi İddiasını Ortaya Koyuyor

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Eda Tezcan Çalışkan’ın senaryosunu kaleme aldığı Gülcemal dizisi oldukça iddialı geliyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan ve yayınlanan tanıtımlarıyla dikkatleri çeken ve seyircinin merakla beklediği dizinin yayınlanan ilk afişi de yine oldukça beğenildi. Afişte dizinin iki başrol oyuncusu Murat Ünalmış ve Melis Sezen’in birbirine sarılmış haldeki fotoğrafının kullanıldığı dikkatleri çekerken dizinin yayınlanan tanıtımlarında da benzer kareler kullanılmıştı. Bursa ve çevresinde çekimleri devam eden dizide Murat Ünalmış ile Melis Sezen önce birbirine düşman olan ve ardından ilerleyen zamanlarda aşık olacak Gülcemal ve Deva adında iki karaktere hayat veriyor.

Gülcemal Perşembe Akşamı Yayında

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Gülcemal’in her şeyi tamamlandı ve dizi yayına girmek için gün saymaya başladı. İlk bölümü 6 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek ve seyirciyle buluşacak dizinin bütün hazırlıkları tamamlandı ve dizinin ilk bölümü MF Yapım tarafından kanala teslim edildi. Kadrosunda

-          Murat Ünalmış

-          Melis Sezen

-          Edip Tepeli

-          Nilay Erdönmez

-          Atilla Şendil

-          Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın

-          Gökçem Çoban ve

-          Samet Kaan Kuyucu gibi isimlerin yer aldığı dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor. Dizi kanal için de büyük bir öneme sahip ve kanalın düşük giden reytinglerine dizinin çare olması bekleniyor. Gülcemal ilk bölümüyle 6 Nisan Perşembe akşamı Fox Tv’de ekrana gelecek.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler