Bizim Hikaye 61. Bölüm Fragmanı | Barış ölecek mi?

Bizim Hikaye 61. Bölüm Fragmanı | Barış ölecek mi?
Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Burak Deniz'in hayat verdiği Barış karakteri ölecek mi? İşte detaylar...

Fox TV'nin en çok izlenen dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Bizim Hikayes dizisi 7 Mart Perşembe akşamı 60. bölümüyle seyirciyle buluştu. Son bölümünde bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan bölüm sonunda izleyicinin aklında bir çok soru işareti bırakıldı. Bizim Hikaye 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14 Mart Perşembe günü Bizim Hikaye dizisinde neler olacak? İşte detaylar...

BİZİM HİKAYE 61. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Medyapım tarafından Fox TV için hazırlanan, başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı, oyunc kadrosunda Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi tecrübeli oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin 61. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacaktır.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

60. bölümüyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizinin yayınlanan bölümünde; Nihal tarafından oyuna getirilen Barış, polis tarafından yakalandı ve cezaevine gönderildi. Barış'ı kurtarabilmek için büyük çaba sarfeden Filiz, çabalarının sonucunu mahkemede aldı.

Barış, avukatının mahkemeye sunduğu deliller neticesinde tahliye edildi. Tahliye kararı verilen Barış, cezaevinden çıkmak için hazırlanırken, ayırmaya çalıştığı kavgada bıçaklanarak kanlar içinde yere yığıldı. Herkes 'Bizim Hikaye'de Barış öldecek mi?' sorusuna yanıt ararken, sorunun cevabı dizinin 14 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle yanıt bulacak.

BİZİM HİKAYE 61. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye izleyicileri Burak Deniz'in hayat verdiği 'Barış' karakteri diziden ayrılacak mı sorusuna yanıt ararken, dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Bizim Hikaye 61. bölümüyle 14 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV'de olacak.

09-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler