Bizim Hikaye Dizisinin Final Tarihi Değişti!

Bizim Hikaye Dizisinin Final Tarihi Değişti!
Perşembe akşamları oynanan Bizim Hikaye, final tarihi olarak duyurulan 16 Mayıs akşamı yayınlanmadı. Peki dizinin final tarihi neden değişti?

Perşembe akşamlarına damga vuran, bizden olan bir dizi. Daha önceden final tarihi olarak duyurulan Bizim Hikaye 16 Mayıs akşamı dizi ekranlarda olmadı. Peki dizinin final tarihi neden değişti? Şimdi detaylar

Bizim Hikaye Dizisinin Final Tarihi Değişti!

Dünyaca ünlü dizi Shameless uyarlaması olarak 2017 yılı Eylül ayında dizi macerası başlayan ve farklı konusuyla dikkatleri üzerine çeken Bizim Hikaye, ani gelişen final haberleri ile hayranlarını üzdü. FOX Tv ekranlarında iki sezondur yayınlanan Bizim Hikaye dizisi son zamanlarda güçlü rakipleri karşısında tutunamadı. Çok çabuk konu ve yüz eskiten Türk televizyonları her geçen gün kurban verirken Bizim Hikaye dizisi de bu kurbanlardan biri oldu ve reyting başarısı düştüğü için yapımcılar final kararı aldı.

Final tarihi ne zaman?


 

Geçen hafta final tarihi 16 Mayıs olarak duyurulan Bizim Hikaye son bölümü yayınlanmadı ve otomatikman önümüzdeki hafta olan 23 Mayıs Perşembe gününe kaydırıldı. 16 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanmayan dizi seyircide merak konusu uyandırmış, yoksa dizi devam edecek mi ümidi belirmesine yol açmıştı. Ancak çekimlerden dolayı ertelenen dizinin final bölümü 23 Mayıs Perşembe günü ekranda olacağı kesinleşti. Final bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikâye, 2. sezon sonunda final yaparak ekrana veda edecek. FOX TV’nin hem güldüren hem hüzünlendiren dizisi Perşembe akşamları ekranda yerini alıyordu. Burak Deniz ve Hazal Kaya’nın başrollerini paylaştığı dizide Nesrin Cevadzade ve Reha Özcan da yer alıyordu. Yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği dizide Elibol ailesinin Maceraları seyirciyi güldürürken hüzünlendirmeyi başarıyordu.

Shameless’nin konusu nedir?

Ülkemizde Bizim Hikaye adıyla uyarlanan Shameless dizisi 7 sezondur oynanıyor. Başrollerinde William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Jeremy Allen Whit, Emma Kenney ve Cameron Monaghan gibi oyuncular olan dizi dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Yedi sezondur Showtime’da yayınlanan dizi, normal aile formlarına hiç de uymayan Gallagher’ların karmaşık ve heyecanlı hayatını konu alıyor.

Shameless konusu Chicago'nun varoş bir semtinde geçiyor. Altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesini konu alan dizide evin babası olan Frank Gallagher; sahtekar, alkolik, 'utanmaz' bir adam. Evin en büyük çocuğu olan Fiona, fedakâr bir abla ve kardeşlerine annelik yapıyor. Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr, bir o kadar da belayı üstüne çeken karakterdir. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar ele alınıyor. Sekizinci sezonu hazırlanan Shameless’ın ise yayın tarihi henüz açıklanmadı.

17-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar