BluTv dizisi provalara başladı, hayranları heyecanlandı!

BluTv dizisi provalara başladı, hayranları heyecanlandı!
Birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenize imkân sağlayan BluTV’nin hangi dizisi provalarına başladı ve hayranları nasıl tepki verdi?

Yeni yeni tanışmaya başladığımız dijital çağın televizyonu olan Blutv dizisi provalara başladı, hayranları heyecanlandı. Birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenize imkân sağlayan BluTV’nin hangi dizisi provalarına başladı ve hayranları nasıl tepki verdi, haberimizde. Şimdi detaylar

BluTv dizisi provalara başladı, hayranları heyecanlandı!

Doğan Holding çatısı altında kurulan dijital televizyon BluTv istediğiniz yer ve zamanda birbirinden çok farklı film, dizi ve canlı yayını hem de reklamsız sunmasıyla yıldızı parlayan bir platform. Ve bu platformun yeni dizisi Saygı diziseverleri heyecanlandırmıştı. Coronavirüs nedeniyle çekimlerine ara veren Saygı’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Saygı’nın provaları başladı

İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlamasıyla muadillerinden ayrılıp ön plana çıkan BluTv dijital televizyon olmanın avantajlarını sunmaya devam ediyor. Birçok dizi ve yapımın coronavirüs nedeniyle çekimlerine ara vermesine rağmen BluTv yeni dizisi Saygı’nın provalarına dijital ortamda devam ediyor. İnter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Saygı dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Taner Balta oturuyor. Senarist Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı Saygı dizisinde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum gibi usta oyuncular görev yapıyor. Bir süre önce çekimlerine başlanan dizi, coronavirüs nedeniyle ara vermişti.

Türkiye’nin ilk dijital spin-off’u

8 bölümden oluşması beklenen Saygı dizisi aynı zamanda ülkemizin ilk dijital spin-off'u olma özelliğini taşıyor. Yapısına uygun bir şekilde dijital ortamda gerçekleşen okuma provaları BluTV tarafından izleyici ile paylaşıldı ve diziseverler tarafından binlerce beğeni aldı. Provaları başlayan Saygı dizisinin çok yakında ekranlarında başlayacak olması gözleri dijital tv olan BluTv’ye çevirdi. Bir İnternet bağlantısı ile bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar (Smart TV) üzerinden her ay güncellenen yerli / yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine sahip olan BluTV dijital çağın yayın organı olma iddiasını sürdürüyor. Doğan Holding çatısı altında kurulan ve holdingin felsefesine göre yayın yapacak olan ’de bulabileceğiniz BluTV üyelerine özel yerli yapımları da reklamsız sunuyor.

Saygı dizisi karakterleri kimler?

BluTV ve İnter Medya ortak yapımı olan Saygı, bir polisiye, suç ve dram dizisi.  Yayınlandığı zaman fenomenleşen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizinsin internette yayınlanacak spin-off'u olmaya aday olan Saygı pek yakında BluTV'de yayımlanacak.

Nejat İşler - Ercüment Çözer

Miray Daner - Helen

Boran Kuzum - Savaş

25-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar