BluTV’nin, dizisi ‘Saklı’ sete çıktı!

BluTV’nin, dizisi ‘Saklı’ sete çıktı!
Birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın hikayesini anlatan projenin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor.

Yeni yeni yayılmaya başlanan Dijital kanallardan olan BluTV’nin, Altın Küre ödüllü ‘The Affair’ dizisinin adaptasyonu ‘Saklı’ dizisi nihayet sete çıktı. Ülkemizin önde gelen lider yerli online video platformu BluTV, yeni orijinal dizisi ‘SAKLI’ ile sezona bomba gibi başlamayı düşünüyor. Birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın hikayesini anlatan projenin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. İzleyici ‘The Affair’ dizisinin uyarlaması olacak ‘Saklı’ dizisinin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Şimdi detaylar

BluTV’nin, dizisi ‘Saklı’ sete çıktı
 
Birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın hikayesini anlatan projenin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Deniz Akçay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Can Teker’in oturduğu Saklı için geriye sayım başladı. Üyelerine sunduğu 10.000 saatten fazla yerli ve yabancı dizi, film, çocuk ve spor içeriklerinin yanı sıra Türkiye’de en fazla orijinal içeriğe imza atan BluTV’nin yeni gözdesi ‘SAKLI’ dizisinden ilk kareler akmaya başladı.

Güçlü bir tutkunun hikayesi

Setten ilk karesi yayınlanan Saklı’nın oyuncu castı da tanınmış isimlerden oluşuyor. Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü, Janset’ten oluşan ‘SAKLI’ setinden yayınlanan ilk kare kısa sürede büyük ilgi topladı. Saklı’nın adapte edildiği The Affair dizisi 2012’de Showtime’da yayınlandı ve ilgi gördü. Bölümlerin karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılması nedeniyle dizinin hikayesi kadar anlatım tarzı ile de çok ses getirdi.

Aldansan da asla aldatma moottosuyla dikkat çeken dizide aynı anda farklı bakış açılarının insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğini görebildiğimiz ve çarpıcı hikaye kurgusuyla izleyicileri derinden etkileyen Saklı, kendi değer yargıları ile gerçeği bulma arayışı sunuyor. İspanya’dan sonra ilk kez Türkiye’de yapılan adaptasyonla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler