Şebnem Bozoklu Ve Sinem Ünsal Elbet Bir Gün Dizisi Kadrosuna Katıldı

Şebnem Bozoklu Ve Sinem Ünsal Elbet Bir Gün Dizisi Kadrosuna Katıldı
Fox Tv’nin yeni bir dizisi daha ortaya çıktı. Elbet Bir Gün adını taşıyan dizinin ana castı seyirciyi çok heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz sezon birçok dizisini final yaparak gelecek sezon için ne yapacağı çok merak edilen kanalların başında gelen Fox Tv’nn projeleri bir bir ortaya çıkıyor. Eylül yayın döneminde en çok merak edilen kanal konumundaki Fox Tv’nin yeni bir projesi daha ortaya çıktı. Most Production tarafından hazırlıkları tüm hızıyla süren yeni dizi bir dram ve macera dizisi olarak ekrana gelecek. Elbet Bir Gün adını taşıyan dizi için yapım şirketi cast çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şu ana kadar üst düzey oyuncularla anlaşan dizinin özellikle final yapan iki dizinin iki usta oyuncusu ile anlaşmaya varması bir anda diziyi çok konuşulanlar arasına soktu. Son iki sezondur Mucize Doktor’da Doktor Nazlı karakterine hayat veren ve seyirci tarafından da çok sevilen başarılı oyuncu Sinem Ünsal ile geçen sezon TRT 1 ekranlarında adeta fırtınalar estiren Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden Sencer karakterine hayat veren Ekin Koç Elbet Bir Gün adlı diziyle anlaşarak bir anda dikkatlerin bu diziye yönelmesini sağladılar. Ayrıca diziye başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu’nun da dahil olduğu öğrenildi.

Eylül Yayın Dönemi Yanıyor

Kanallar tüm hızıyla eylül yayın dönemine hazırlanırken bu kanallardan biride Fox Tv. Geçen sezon pek çok dizisi final yapan Fox Tv adeta yeni bir başlangıç yapacak. Bu haliyle kanal yeni yayın döneminin en çok merak edilen kanallarının başında geliyor. Pek çok dizisi için hızlı ve yoğun bir çalışma aşamasında olan kanalın en önemli dizilerinden biride Elbet Bir Gün adını taşıyor. Dizi Dram ve macera türünde ele alınacak. Şu ana kadar cast çalışmaları devam eden dizi için yapım şirketi Most Production yoğun bir çaba içinde.

Elbet Bir Gün Konusu Ne?

Fox Tv’nin gelecek sezon ekrana gelecek yeni yapımlarından biri olan Elbet Bir Gün sürpriz yapımlardan biri olarak ortaya çıktı. Kanalın merakla beklenilen dizisinin konusu ise seyirciyi heyecanlandıracak türden. Dram ve macera türünde olacak dizide annesini arayan Mevsim isimli genç bir kızın acı dolu hikayesi seyirciyle buluşacak. Annesini kaybeden ve onu aramaya başlayan bu genç kızın hikayesi seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

16-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar