Sarp Akkaya Ayrılık Dizisine Katıldı

Sarp Akkaya Ayrılık Dizisine Katıldı
Fox Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan uyarlama dizi Ayrılık usta oyuncu sarp Akkaya’yı kadrosuna dahil etti.

Artık hemen her gün sosyal medyada internet sitelerinde yeni başlayacak dizilerle ilgili haberler yayınlanıyor. Bu haberler o dizilerin oyuncu kadrosunu, yayına başlayacağı zamanı ve çekim tarihlerini hedef kitleye duyururken aynı zamanda eylül yayın döneminin daha şimdiden kızışmaya başladığını ve rekabetin üst düzeyde yaşanacağını da gösteriyor. Yapım şirketleri sezon ortasında erken final yapmamak için ellerinden gelenin en iyisini yaparak sezona hazırlanıyorlar. Fox Tv’de geçen sezon pek çok yapım final yaptığı için en çok yeni diziyi ekrana getirecek kanal olarak ilk sırada yer alıyor. Bu yönüyle de gözler şu sıralar Fox Tv’nin hazırlayacağı yeni dizilerde. Bu dizilerden biri olan ve The Split dizisinden uyarlanacak Ayrılık Dizisi’de sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Castında önemli oyuncuları barındıran dizi MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Çukur’da rol alan başarılı oyuncu Sarp Akkaya dahil oldu.

Sarp Akkaya Ayrılık’ta

MF Yapım tarafından FoxTv için hazırlıkları sürdürülen The Split uyarlaması Ayrılık Dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dizi oyuncu kadrosunda şu ana kadar Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Tülin Ece gibi isimlerle anlaşıldı. Sn olarak bugün usta ve başarılı oyunculardan olan ve özellikle son dönemlere damgasını vuran Sarp Akkaya’da Ayrılık Dzisine katıldı. Sarp Akkaya son olarak Çukur’da rol almış ve üst düzey performansıyla seyirciden tam not almıştı. Sarp Akkaya’nın da katılımıyla üst seviye bir oyuncu kadrosuna sahip olan Ayrılık gelecek sezonda Fox Tv’nin en önemli yapımlarından olacak gibi görünüyor.

Ayrılık Konusu Ne?

Fox Tv’de Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan The Split uyarlaması Ayrılık şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizi boşanma davalarına bakan ve tüm mesailerini işlerine veren üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş bir yandan yaşadıkları şehrin hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aldıkları boşanma davalarını kazanmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak bu üç kız kardeşin hayatı 30 yıldır haber alamadıkları babalarının bir gün çıkıp gelmesiyle tamamen değişir. Yıllar sonra bir araya gelen aile hem geçmişleriyle yüzleşmeye hem de gelecek günleri yaşamaya çalışacaklardır.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar