Boğa Boğa filminin yayın tarihi belli oldu

Boğa Boğa filminin yayın tarihi belli oldu
Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı Boğa Boğa filmi Netflix’te yayınlanmak için gün saymaya başladı. Film 21 Nisan’da seyirciyle buluşacak.

Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz üç bölümü yayınlanan Aile dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan ve seyircinin çok beğendiği oyunculardan olan Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Boğa Boğa filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Netflix’te yayınlanacak olan ve geçtiğimiz yaz aylarında çekilen film uzun bir süredir merakla bekleniyor. Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Hakan Günday’ın kaleme aldığı Boğa Boğa filminin yayınlanan ilk tanıtımı oldukça beğenildi. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve uzun süredir seyircinin gündeminde olan Boğa Boğa filminde başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a Funda Eryiğit eşlik ediyor. Filmin yayınlanan tanıtımının ardından seyirciyle buluşacağı tarih ise 21 Nisan olarak duyuruldu.

Boğa Boğa 21 Nisan’da Yayında

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Hakan Günday’ın kaleme aldığı Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Dram ve macera türünde ele alınan Boğa Boğa filmi internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak. Tanıtımları yayınlanmaya başlayan filmin yayın tarihi ise 21 Nisan olarak belirlendi. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in rol adlığı filmde ayrıca Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu ve Onur Gürçay rol alıyor. Kadroda ayrıca başka ünlü isimlerin de bulunduğu film Kıvanç Tatlıtuğ hayranları tarafından heyecanla beklenirken filmde, Kıvanç Tatlıtuğ köye yeni bir hayat kurmak için gelen bir gence hayat veriyor. Oldukça heyecanlı ve gizemli bir hikayeye sahip filmde başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un performansı merak ediliyor.

Boğa Boğa Filmi Konusu Ne?

Ay yapım tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak olan Boğa Boğa filmi dram türünde ele alınıyor. Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde İstanbullu bir çift olan Yalın ve Beyza Assos’ta bir köye taşınır. Yeni bir hayata başlamak üzere bu köye taşınmışlardır. Ancak ilk günden itibaren köylüler ile Yalın arasında sorunlar yaşanmaya başlanır. Köylüler Yalın’a mesafeli yaklaşmaktadırlar. Çok geçmeden Yalın’a köylülerin tepkisinin şiddeti artar ve bir gün bir genç Yalın’a saldırır. Bu saldırı ile birlikte Yalın’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak ve yalın ile köylü arasında gizli bir savaş başlayacaktır. Boğa Boğa filmi 21 Nisan günü Netflix’te seyirciyle buluşuyor.

23-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar