Bu hafta tam 6 dizi başlıyor

Bu hafta tam 6 dizi başlıyor
Bu hafta tam 6 dizi yeni sezona merhaba diyecek. Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte yeni sezon dizileri ve sezon arasında olan diziler yavaş yavaş ekrana dönüyor. İşte o diziler!

Canlitv.com/Özel Her sene olduğu gibi bu senede Eylül ayının gelmesiyle birlikte dizi dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Yaz sezonunda yayınlanan ve istenen reyting sonuçlarına ulaşamayan dizilerin yayından kaldırılmasının ardından sezon dizileri de ekrandaki yerini almaya başlıyor. Bu hafta 3 dizi yayından kaldırılırken, 4 dizi yeni sezon bölümleriyle 2 dizi ise ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu hafta hangi 3 dizi final yapıyor, hangi 4 dizi yeni sezon bölümleriyle ekrana geliyor, hangi 2 dizi ilk bölümüyle yayınlanıyor? İşte ayrıntılar!

YENİ SEZON BÖLÜMLERİYLE EKRANA GELECEK 4 DİZİ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA; Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hülya Darcan'ın başrollerini paylaştığı dizi 9 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'da 103. yeni bölümüyle yeni sezona merhaba diyecek.

CAMDAKİ KIZ; Başrolünü Burcu Biricik'in üstlendiği Kanal D dizisi 9 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek 10. yeni bölümüyle sezona başlangıç yapacak.

GÖNÜL DAĞI; Geçen sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri olan dizi 11 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak 31. yeni bölümüyle sezona giriş yapıyor.

KARDEŞLERİM; İzleyenlerin gözyaşlarına hakim olamadığı, geçen sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Kardeşlerim 11 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak 19. yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor.

2 YENİ DİZİ BAŞLIYOR

İÇİMİZDEN BİRİ; Show TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi 12 Eylül Pazar akşamı 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

UZAK ŞEHRİN MASALI; Fox Tv'de ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi 12 Eylül Pazar akşamı 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

3 YAZ DİZİSİ BU HAFTA FİNAL YAPIYOR

1- Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paylaştığı Kanal D dizisi 'Aşkın Tarifi' 6 Eylül Pazartesi günü yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara veda etti.

2- Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Fox TV dizisi ilginç bir strateji uygulayarak geçen sezon erken sezon finali vererek yaz sezonunda da yeni bölümleriyle ekranda olmayı tercih etmişti. Reytinglerde istenen başarıya ulaşamayan dizi 8 Eylül Çarşamba yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

3- Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı polisiye dizi 'Baş Belası' istenen reytinglere ulaşamadı için 10 Eylül Cuma günü yayınlanan bölümüyle ekranlara veda ediyor.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar