Alişan, okulun ilk gününde yeğenlerini yalnız bırakmadı

Alişan, okulun ilk gününde yeğenlerini yalnız bırakmadı
Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden şarkıcı Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın geride emanet bıraktığı çocuklarına sahip çıkıyor.

Gerçek ismi Serkan Burak Tektaş olan Alişan, kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş’I geçtiğimiz ay koronadan kaybetmişti. Kardeşinin çocuklarını kendi çocuklarından ayırmayan ünlü türkücü ve sunucu Alişan, okulun ilk gününde de yeğenlerini yalnız bırakmadı. Hayranaları kardeşinni ölümünden sonra Alişan'ın durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Alişan, okulun ilk gününde yeğenlerini yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz ay, kardeşi Selçuk Tektaş'ı korona virüsten kaybeden şarkıcı ve sunucu Alişan uzun süre sosyal hayata geri dönemedi. Koronaya erken yaşta kurban verdiği kardeşi ve aynı zaamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın geride emanet bıraktığı çocuklarına sahip çıkan Alişan, yiğenelrini asla kendi evlatlarından ayırmıyor. Ünlü şarkıcı 1,5 yıllık pandemiden sonra yüz yüze eğitimin başladığı bugün, yeğenlerini okula götürdü.

Şimdi okullu olduk

Uzun süren pandemi sürecinden sonra bugün yüz yüze eğitim başladı. Milyonlarca öğrenci için bugün ders zili çaldı. Alınan tedbirler çerçevesinde ilkokul çağındaki öğrenciler, aileleriyle beraber okullarının yolunu tuttu. Bu sevimli heyacanın yaşandığı günde ünlü şarkıcı Alişan'da yiğenelrinin elinden tuttuğu gibi okullarına götürdü. Selçuk Tektaş'ın çocuklarını kendi evlatlarından ayırmayan Alişan, yeğenleriyle birlikte çektirdiği o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Alişan kimdir?

Aslen Bingöllü olan Alişan, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Okula gitmeden müzik yeteneği keşfedilen Alişan, iki üç yaşındayken, “Sabuha” ve  “Maden Dağı” gibi türküleri ezbere okurdu. Babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yapan Alişan, Prestij Müzik’in sahipleri Hilmi Topaloğlu ve Mahsun Kırmızıgül ile tanıştı. Dizi ve filmlerde oynayan Alişan, son zamanlarda televizyon sunuculuğu yapıyor.

Rol aldığı bazı yapımlar: 

Aynalı Tahir (TV Dizisi
Kurt Kapanı (TV Dizisi)
Aşkına Eşkıya(TV Dizisi)
Papatya ile Karabiber (TV Filmi
Cennet Mahallesi (TV Dizisi)
Gonca Karanfil (TV Dizisi)
Dostlar Mahallesi (TV Dizisi)
Alişan'lı Gece (Tv Programı)
Mavi Ay (Tv programı)
Daha Ne Olsun (Tv programı)
Her şey Dahil ( TV programı)

07-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar