Zengin Kız dizisinin Yiğit’i Baran Bölükbaşı kimdir?

Zengin Kız dizisinin Yiğit’i Baran Bölükbaşı kimdir?
Alina Boz'un Zeynep adlı bir bebek bakıcısına hayat vereceği Fox Tv dizisine erkek arkadaşı olarak son zamanların parlayan yıldızı Baran Bölükbaşı da katıldı

Medyapım imzalı Fox Tv yapımı “Zengin Kız” dizisinin cast çalışmaları hızla sürüyor. Alina Boz, Tarık Emir Tekin ve Nazan Kesal’in başrollerini paylaştığı diziye Hazal Filiz Küçükköse’den sonra güçlü bir Dizi severler merak ediyor, Alina Boz’un canlandırıdğı Zeynep’in erkek arkadaşı Yiğit nasıl bir  karakterdir? Yiğit karakterine hayat verecek olan Baran Bölükbaşı kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Zengin Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu habermizde. Şimdi detaylar

Zengin Kız dizisinin Yiğit’i Baran Bölükbaşı kimdir?

Alina Boz, Nazan Kesal ve Tarık Emir Tekin’in başrol oynayacağı Medyapım imzalı Zengin Kız dizisinin kadro çalışmaları tamamlanmak üzere. Alina Boz ‘Zeynep’ adlı bir bebek bakıcısına hayat vereceği Fox Tv dizisine son olarak Hazal Filiz Küçükköse katılmıştı.  At yarışı tutkunu bir babanın kızı olan Zeynep’in hayata tutunma mücadelesini anlatan diziye son zamanların parlayan yıldızı Baran Bölükbaşı da katıldı.

İsyankar bir karakter: Yiğit

Babası at yarışı tutkunu hayırsız biri olan Zeynep yoksulluktan bıkmış ve zengin olma hayali kuran genç bir kzıdır. Doğum gününde eline yüklü bir para geçen Zeynep, artık nefret ettiği ekonomik standartlara veda zamanı gelmiştir. Annesiz büyümesinin yanı sıra sorumsuz bir babanın kızı olan Zeynep hayatın kendisine yüklediği büyük sorumluluklardan yorgundur. Hayatı sorgulayıp çaresizlik içinde çırpınırken bir çanta dolusu yüklü para eline geçer. Derkençekip gitmiş eski arkadaşı Yiğit de aniden ortaya çıkar. Yiğit ve Zeynep hayatın bu yeni oyununda bu sefer başarabilecek midir?

Zengin Kız dizisi ne anlatıyor?

Babası at yarışı tutkunu olan Zeynep ezilip kakılmaktan bıkmakta ve çare aramaktadır. Zengin bir hayata özenen genç kızı çok sevdiği arkadaşı Yiğit de terk etmiştir. Doğum gününde eline yüklü bir para geçen Zeynep bir anda hayatına geri dönen Yiğit’i görünce ne yapacağını bilemez. Artık onu büyük bir sınav beklemektedir.

Zengin Kız Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturduğu, Deniz Akçay’ın senaryosunu yazdığı dram dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Tarık Emir Tekinê Nazal Kesal, Hazal Filiz Küçükköse ve Baran Bölükbaşı destek veriyor.

Baran Bölükbaşı Kimdir?

1994 doğumlu Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde okuyor. Oyunculuk eğitimi alan Bölükbaşı, oyunculuk kariyerine Adı Efsane dizisiyle başladı. Vuslat dizisinde hayat verdiği Fırat karakteriyle şöhret ulaşan genç oyuncu son olarak Son Nefesime Kadar dizisinde rol aldı. Aynı zamanda iyi bir müzisyen olan Bölükbaşı birkaç müzik aletini çalabilmektedir.

Rol aldığı diziler:

 Son Nefesime Kadar / Emre / 2022

Öğrenci Evi / Latif / 2021

Vuslat / Fırat Çağlar / 2019-2020

Servet / Korkmaz / 2018

Sevda'nın Bahçeşi / Tolga / 2017

Adı Efsane / Fikret Yurdakul / 2017

01-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar