Burak Özçivit'in Diriliş Osman'dan bölüm başı alacağı ücret belli oldu!

Burak Özçivit'in Diriliş Osman'dan bölüm başı alacağı ücret belli oldu
Atv izleyicilerinin sabırsızlık bekledikleri Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit bölüm başı ne kadar ücret alacak? Rakamlar dudak uçuklatıyor.

Diriliş Osman bu sezonun en önemli dizisi ve sabırsızlıkla ekranlara gelmesi beklenen dizilerden. Öyle ki Diriliş Ertuğrul gibi büyük bir seyirci kitlesi halihazırda bu diziyi bekliyor. ATV’de yayınlanacak Diriliş Osman ile ilgili sürekli yeni bilgiler alıyoruz. En son Burak Özçivit’in Diriliş Osman’dan alacağı ücret de belli oldu. Burak Özçivit Diriliş Osman dizisinden bölüm başı kaç lira alacak? Evet, kulaklarınıza inanamayacak ve futbolcu transferi gibi bir ücret duyacaksınız… İşte canli tv izleyicileri için ayrıntılar

Burak Özçivit Diriliş Osman’dan ne kadar kazanacak?

Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Beyi Engin Altan Düzyatan’ın aldığı yüksek ücretler uzun süre konuşulmuştu. Diriliş Osman için aylardır hazırlık yapan Burak Özçivit’in alacağı ücret de belli oldu. Özçivit’in alacağı rakam dudak uçuklatacak kadar yüksek. Uzun zamandır ekranlarda görülmeyen sanatçı bu diziyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. TV 8’in gündüz kuşağı  programı Gel Konuşalım’a göre Burak Özçivit, Diriliş Osman rolü için bölüm başı 325 bin TL gibi yüksek bir ücret kazanacak. Bu rakam normal bir dizinin haftalık bütün bütçesi neredeyse. Diriliş Osman ATV için bir yılda 36 bölüm çekilse Burak Özçivit bir yılda 11 milyon 700 bin lira kazanacak. Bu fiyata sponsor gelirleri de eklenirse sanatçı yılda 15 milyon gibi bir kazanca ulaşacak.

Diriliş Osman oyuncu kadrosunda kimler var?

Diriliş Osman’ın 3-4 sezon herkesin dilinden düşmeden çok konuşulacak bir dizi olması bekleniyor. Yurt dışı satışlarının da yüksek olması beklenen dizinin bütçesi de oldukça fazla. Burak Özçivit’e dizide eşlik edecek birbirinden ünlü isimler var. İşte şimdilik belli olan oyuncu kadrosu:

Ragıp Savaş, Aslıhan Karalar, Hazal Subaşı, Ayşegül Günay, Saruhan Hünel

Diriliş Osman’ın çekim yeri neresi olacak? Diriliş Osman nerede çekiliyor?

Diriliş Ertuğrul için çekim yeri sorunu pek yoktu. Kurulan bir palto yeterliydi. Diriliş Osman için ise buna biraz dikkat edilmesi gerekiyor. Diriliş Osman Beykoz Riva’da büyük bir platoda çekilecek. Öyle ki burası paltodan ziyade gerçek bir mekan gibi ileride turistik bölge olabilir. Büyük kaleler, camiler, medreseler, göller titiz bir çalışmayla hazırlandı. Avrupa’nın en büyük platosu olan bu platoda 60 farklı marangoz grubu ve 1500 işçi hummalı bir şekilde çalışıyor.

14-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar