Evim dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Evim dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek çekilen Evim dizisiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Evim dizisi hangi kanalda yayınlanacak? sorusu en çok merak edilenlerden.

Televizyon dizileri arasına iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Evim dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrolleri paylaştığı Evim dizisinin nerede yayınlanacağı merak konusuydu. Edinilen bilgilere göre yeni dizi Evim'in izleneceği ekran Tv8 oldu. Gerçek bir hikayenin anlatılacağı dizinin yapım şirketi OGM Pictures. Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor.

Evim dizisi: Zorlu bir aşk hikayesi

Sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Evim dizinin senaryosunu senarist Eylem Canpolat kaleme aldı. Evim dizisinin senaryosu, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanında yer alan yaşanmış bir hayat hikayesinden esinlenerek yazıldı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu ismi, izlenme rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisiyle de hatırlanıyor. İstanbullu Gelin dizisinin eser sahibi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'ydu. Tv8'de izleyiciyle buluşacak olan Evim dizisi hayata zorlu şartlarda başlamış iki hayatın bir aşkta buluşmasını anlatacak. Yaralı iki ana karakteri bir aşkta buluşturan hikaye merakla bekleniyor.

Evim dizisi ne zaman yayınlanacak?

Evim dizisinin baş karakterleri olan Mehdi ve Zeynep karakterlerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir canlandıracak. Oyuncu kadrosu tam olarak henüz açıklanmayan dizide kesinleşen diğer oyuncu ise Berk Atan oldu. Best Model of Turkey yarışmasıyla tanınan Berk Atan 2015 yılında Güneşin Kızları dizisiyle popülerlik kazanmıştı. Evim dizisinin yayın tarihi de henüz netleşmedi fakat yılbaşından sonra yayınlanması bekleniyor. 2020-2021 sezonunda yayına başlaması beklenen Evim dizisinin Tv8'deki yolculuğunun nasıl olacağı zamanla görülecek.

Evim dizisinin başrol oyuncularının kısaca tanıyalım;

İbrahim Çelikkol

Evim dizisinde Mehdi karaterini canlandıracak İbrahim Çelikkol, modellikten gelen kariyerine, akıllarda kalan oyunculuk başarıları ekleyerek televizyon ve sinema dünyasının tercih edilen isimlerinden biri haline geldi. Geçen sezon Kanal D'de yayınlanan Muhteşem İkili isimli dizide rol alan Çelikkol'un Evim dizisinde Mehdi karakterini nasıl oynayacağını merakla bekliyoruz.

Demet Özdemir

Evim dizisinin diğer bir başrol oyuncusu ise Demet Özdemir. Güzel ve başarılı oyuncu Özdemir'i Evim dizisinde Zeynep karakteriyle izleyeceğiz. Özdemir, oyunculuk kariyerine 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle başladı. Birçok sinema filmi ve dizide oynayan Demet Özdemir son olarak Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakteriyle rol almış ve buradaki oyunculuk başarısı sebebiyle Murex D’or Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştu. İzmit'te 1992 yılında doğan Özdemir güzelliği ile televizyon dizilerinin aranan isimlerinden biri.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar