Burak Sevinç Söz'den Neden ayrıldığı Belli Oldu?

Burak Sevinç Söz'den Neden ayrıldığı Belli Oldu?
Söz Dizisinin başarılı oyuncusu Üstçavuş Fethi (Burak Sevinç) diziden neden ayrıldı? Burak Sevinç şimdi hangi projede yer alacak? Burak Sevi'in kariyer planı ne?

Star Tv’nin Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Söz seyirci tarafından yayınlandığı her bölüm adeta nefesler tutularak seyrediliyor. TIMS&B tarafından yapılan dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapıyor. Ethem Özışık tarafından senaryosu yazılan Söz özel kuvvetlerin bir timinin teröristlerle mücadelesini konu alıyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Avcı lakaplı Üstçavuş Fethi’yi canlandıran Burak Sevinç 18 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde şehit olarak diziden ayrılmıştı. Başarılı oyuncu Burak Sevinç’in diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Burak Sevinç Söz’den Neden Ayrıldı?

Başarılı oyuncu Burak Sevinç Söz’den önce de birçok dizide boy göstermişti. Ancak genç oyuncu bu projelerin hiçbirinde Söz dizisindeki başarıyı yakalayamamıştı. Böyle olunca da Burak Sevinç kendisini gösterememiş ve herhangi bir yapımda başrol oynayamamıştı. Söz dizisi ile büyük bir çıkış yapan ve yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Burak Sevinç bu başarısının ardından yapımcılardan ve cast sorumlularından bazı diziler için başrol teklifi almıştı. Ancak Burak Sevinç Söz dizisinde devam ettiği için bu teklifleri reddetmişti. Söz dizisinin 2019 - 2020 yeni sezonunda da devam edecek olması artık Burak Sevinç’i bir karar vermeye zorlamış gözüküyor. Böyle olunca da Burak Sevinç kendi kariyerini düşünmek zorunda kaldığı ve bir daha başrol teklifi alma şansı bulamayabileceği için Söz’den ayrılmaya karar verdi. Yakışıklı oyuncunun bundan sonra gelecek teklifleri değerlendireceği belirtilirken özellikle yeni başlayacak iki diziden başrol teklifi aldığı söyleniyor. Gelen haberlere göre bu dizilerden birinin aynı zamanda Söz dizisinin de yapımcısı olan Tims & B yapım’ın 2019 2020 sezonunda yapacağı Leke isimli proje olduğu belirtiliyor.

Burak Sevinç Kimdir?

1 Nisan 1985 tarihinde İstanbul’da doğan Burak Sevinç müzik sanatları bölümünden mezun olmuştur. Birçok müzik aletini çalabilen ve şarkı da söyleyen oyuncu, Babam İçin isimli diziyle oyunculuk dünyasına girmiştir. Bir ara dizi rejilerinde de görev yapan başarılı oyuncu özellikle Söz ile başarıyı yakalamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımların bazıları şöyledir.

  • 2011 – 2012         Babam İçin
  • 2013                      Yalan Dünya
  • 2013                      Merhaba Hayat
  • 2013                      Ben Onu Çok Sevdim
  • 2013                      Evli ve Öfkeli
  • 2013 – 2014         Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2015                      Evli ve Öfkeli
  • 2017                      Söz
29-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar