Burcu Esmersoy 3. kez evleniyor

Burcu Esmersoy 3. kez evleniyor
Evlilik teklifini İtalya’da alan Esmersoy’un düğününü de İtalya’da yapacağı öğrenildi. Çift İtalya’nın Borgo Engazia da 3 gün 3 gece sürecek bir düğünle evlenecek

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy evleniyor mu? Evlenmeyi düşündüğü ünlü iş insanı kim? Esmersoy daha önceki evliliklerini kimlerle gerçekleştirdi ve bu evlilikleri ne kadar sürdü? Esmersoy’un düğünü nerede olacak? Düğün tarihi belli oldu mu?Burcu Esmersoy ve evliliği hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde . İşte detaylar…

Burcu Esmersoy 3. kez evleniyor

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy  iş adamı Nazım Akmandil ile Eylül ayında nikah masasına oturuyor . Evlilik teklifini İtalya’da alan Esmersoy’un düğününü de İtalya’da yapacağı öğrenildi. Çift İtalya’nın Puglia bölgesinde bulunan lüks otel  Borgo Engazia da 3 gün 3 gece sürecek bir düğünle evlenecek . Hollywood yıldızlarının tatil yaptığı yer olan otelden Esmersoy uzun süredir haber bekliyordu .  

Çiftin tanışma hikayesi

Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini NTV Bambaşka Sohbetler ‘ de  Ceyda Düvenci’ye anlatmıştı:  “ Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin ’e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B ’ye oturduk biz . Boş uçakta yan yana !  Uçak kalkmadan uyurum ben , yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben . Dikine uyuyabilen bir insanım , ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum . Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika ! O kuyrukta 2 tane Türk , konuşmaya başladık . Hikayeyi kimse bilmiyor , ilk kez anlatıyorum . ”

Burcu Esmersoy özellikle İtalya’da evlenmek istiyor

Burcu Esmersoy, bir röportajında düğün tarihiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:  “ İtalya’da bir otelde düğün yapılmıştı, mekanı çok beğenmiştim . ‘ Burada mı evlensek ’ demiştim . Otelden ‘ 2023’te görüşelim ’ diye mail geldi . Otel dolu . Biz de ‘ Düğününü iptal eden olursa bize haber verin ’ dedik , bekliyoruz . İstediğim bir tarih var , onu ayarlamaya çalışıyorum . Görüşmelerimiz sürüyor . ”

Burcu Esmersoy ilk evliliğini 2005 yılında Massimo Cusimano yapmış ve bu evliliği 3 yıl sürmüştü. , İkinci evliliğini 2018 yılında Berk Suyabatmaz ile yapmış ertesi sene boşanmışlardı.

12-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar