Burcu Esmersoy un Babası İle İlgili Söyledikleri Kanınızı Donduracak Cinsten!

Burcu Esmersoy un Babası İle İlgili Söyledikleri Kanınızı Donduracak Cinsten!
Magazin programları ve sunduğu bir çok televizyon sunumunda karşımıza çıkan Oyuncu ve Sunucu Burcu Esmersoy un Babası İle İlgili Söyledikleri Kanınızı Donduracak Cinsten!

Gündemi yakından takip eden magazin programlarında ve  sunduğu bir çok televizyon sunumunda  karşımıza sıkça çıkan, adından da başarıları ile oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy'un babası İle ilgili söyledikleri kanınızı donduracak cinsten! Youtube kanalında Bana Göre Tv katarsis programına konuk olan Burcu Esmersoy hayatı ile babası ile ilgili Türkiyenin Gündemine oturacak sözler paylaştı. Hortumla dövüldüm dedi.

BURCU ESMERSOY BABASI HAKKINDA KAN DONDURUCU İTİRAFTA BULUNDU!

Ünlü Youtube kanallarından Bana Göre Tv adlı kanalda her hafta Türkiye'nin gündeminden bir ismi konuk edip, hayatlarında oldukları kişi, insan yada takındıkları maskenin sebebini Uzman Pisikolog Gökhan Çınar ile irdeliyor. Bu haftaki konuğu ünlü sunucu Burcu Esmersoy. Sunucu Burcu Esmersoy, program boyunca geçmişte içerisinde yara olan her şeyi Pisikolog Gökhan Çınar ile paylaştı. Babası hakkında söyledikleri ise insanın kanını donduracak cinsten. İşte Gökhan Çınar sunumunda Bu kadarı nasıl kaldırdı diyeceğiniz o itiraf, 

-En son ne zaman öfke krizi yaşadınız? sorusunda -Ağladığım çok içli ağlarım, yaklaşık 1 yıldır dolu dolu hiç ağlamadım. -Öfkelendiğinizde ne yaparsınız sorusuna, --ben öfkelendiğimde şiddetle bağırmam, sinirlendiğim kişinin arkasından boynunu sıkar ona kısık sesle neden sinirlendiğimi fısıldarım. Hem fiziksel hem ruhsal bir iz bırakması adına. 

Ama en önemli soru Babanı bize biraz tanımlar mısın? oldu. O sorunun cevabı tüylerinizi diken diken edecek. Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy burcu 5 yaşlarında iken, başka bir ailesi olduğu başka çocukları eşi ve evi olduğu  ortaya çıkıyor. Anne baba ayrılık sürecine gidiyor. Annesi ise daha muhafazar bir bey ile evlilik yapıyor. Burcu Esmersoy, babası ile kalıyor ve babasının yanında anne demesi yasak olduğundan annesi mevzu bahis olduğunda TEYZE diyerek hitap ediyor.

Babasının hayatları altüst etmesinin acısını hala yaşadığını söyleyen Esmersoy, Yıllar sonra ablamın zoru ile çok hasta olduğunda görüşmeye gittim. Karşımdaki adam çok hasta tabiri caise ölüm döşeğindeydi ve ben onun hastalığına sevindiğini ve bunu tırnak içinde BABAMA  yüzüne karşı söyledim diyor. Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy bu konuşmayı yaptıktan bir hafta Akşam gazetisne sonra cenazeme bile gelmesin açıklmasını yapıyor.

Sana şiddet uyguladımı sorusuna, 2 3 yaşlarında iken tuvalet hortumu ile döverdi açıklamasını yaptı. Babası ile ilgili eksikler sorulduğunda, Bu mesleği seçmemin sebebi bence bu. Çünkü takdir edilmek, övülmek ve başka insanlar tarafından sevilmek beni Burcu Esmersoy yaptı cevabını veriyor. Bibirinden acı kan donduran cümleler kuran Burcu Esmersoy bu sözleri ile herkesi şok ediyor. 

 

17-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar