Kimsesizler dizisinde sürpriz değişiklikler

Kimsesizler dizisinde sürpriz değişiklikler
Yetimhane, Kimsesizler ve şimdi de Çocukluk. İsmi bir kez daha değişen dizi nihayet son ismini buldu. Çocukluk ne anlatıyor? Ne zaman başlıyor?

FOX Tv daha önce duyurduğu Kimsesizler dizisi için değişikliğe gitti. RTÜK’e yapılan şikayet sonrası dizinin adı değiştirildi. Daha önceki adı Yetimhane olan dizinin adı bir kez daha değiştirildi. İzleyici başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldıkları Kimsesizler dizisinin yeni adını merak ediyor. İşte o isim ve dizi hakkında detaylar.

Kimsesizler dizisinde sürpriz değişiklikler!

FOX Tv tanıtımını yayınladığı Kimsesizler dizisine çok sayıda şikayet geldi. Bunu üzerine harekete geçen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) Fox Tv’ye uyarı gönderdi. Yapılan şikayetler üzerine kanal yönetimi 'Kimsesizler' isimli dizinin ismini 'Çocukluk' olarak değiştirme kararı aldı.

Çocukluk ne zaman başlıyor?

Yeni adıyla ‘Çocukluk’ olan dizinin ismi değişti ama günü değişmedi. Belirtilen tarihte yani 9 Ekim Cuma günü Fox Tv izleyicisiyle buluşuyor. MEDYAPIM ve MF Yapım ortaklığındaki dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu genç oyuncu Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk üstlenirken onlara Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş eşlik ediyor.

Çocukluk dizisi ne anlatıyor?

Tüm hayatını bir kenara alıp Ali Kaan Umut’a evini açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu) evine gelen her kimsesiz çocuğa doğru aile bulmakla kendini sorumlu hissetmektedir. İnsanlara yeniden yaşama sevinci veren Mahir, bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’e (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda ise yardım edememiştir. Çünkü bu kızlar, kendi öz ailelerine duydukları hayal kırıklığı ve özlem duygusu ile birbirlerine kenetlemiş adeta kız kardeşler haline gelmiştir. Gerçek kardeşlikten öte bu ilişki onlara hayata karşı dik durmayı ve yaşama sevinci hiç kaybetmemeyi öğretmiştir. Onları en çaresiz zamanlarında bile koruyan her imdatlarına onları yalnız bırakmayan memur Ayşegül(Burcu Özberk) vardır…’Çocukluk' 9 Ekim Cuma saat 20.00’de FOX’ta. Keyifli seyirler.

Burcu Özberk Kimdir?

1989 Eskişehir doğumlu genç oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Öğrenim sırasında sektöre adım atan oyuncu kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisiyle başladı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Afili Aşk (TV Dizisi)

2018 – Aslan Ailem (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Sinema Filmi)

2017 – Badem Şekeri (TV Filmi)

2016 – Şahane Damat (TV Dizisi)

2015-2016 – Güneşin Kızları (TV Dizisi)

2013-2015 – Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi)

02-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar