Çocukluk 3. Bölüm izle!

Çocukluk 3. Bölüm izle!
Ekran macerasına yeni başlayan dizilerden Çocukluk bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Çocukluk 3. Bölüm izle!

Sezona yeni giriş yapan dizilerden Çocukluk yeni bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çekmeyi başaran Çocukluk dizisi ilk iki bölümüyle seyirci üzerinde olumlu etki bırakmıştı. Fox Tv'de yayınlanan yeni dizi Çocukluk bu akşam 3. Bölümüyle ekranda olacak. Çocukluk 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Çocukluk 3. Bölüm izle!

Çocukluk 3. Bölüm canlı izle!

Medyapım ve MF Yapım'ın ortak projesi olan Çocukluk kimsesiz çocukların acı dolu hikayelerini ekrana taşıyor. Başarılı performansa sahip çocuk oyuncularla Erdal Beşikçioğlu Selen Öztürk ve Burcu Özberk'i bir araya getiren Çocukluk dizisi seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün, Nilay Yeral ve Derinsu Akkuş'un canlandırdığı kimsesiz kız çocukları Mavi, Mozi, Bambi ve Zeynep (Serçe) karakterleri ekranları başındakilere duygusal anlar yaşatıyor. Çocukluk yeni bölüm canlı izle!

Çocukluk son bölümde neler olmuştu?

Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Mahir karakteri hayatını kimsesiz çocuklara adamış ama sert bir mizaca sahip biri. Ali Kaan Umut Evi'nde kalan çocuklarla ilgilenen Mahir'in en büyük amacı o çocukları aile sahibi yapmak. Bu uğurda bazen çok sert kararlar alsa da aslında çocuklara duyduğu içten bir merhameti var. Çocukluk 2. Bölümde Zeynep'in hikayesi ise herkesi çok üzmüştü. Annesi tarafından terkedilen Zeynep, Mavi'nin de telkinleriyle gerçek annesini hayatından çıkarmaya çalışıyordu. Zeynep mutfakta unutulan evraklar arasından bir ailenin mektubunu okur ve o aileye karşı yeni hayaller kurmaya başlar. Geçmişin izlerinin takip ettiği çocukların hayatları yaşanan her hadise ile yeniden allak bullak olur. Çocukluk 3. Bölüm full HD canlı izle!

Çocukluk 3. Bölümde neler olacak?

Çocukluk 3. Bölümde ise bu kez Bambi'nin hikayesi yüreklere dokunacak. Ali Kaan Umut Evi'nin akıllı ve hassas çocuğu Bambi, ailesi ile ilgili gerçeklerle sarsılıyor. Mavi Bambi'ye çok farklı hikayeler anlattığı için küçük kızın yaşadığı şok daha büyük oluyor. Ayşegül ve Mahir'in çözmeye çalıştığı durum hiç de kolay değildir. Mahir'in Bambi ile konuşması ise geceye damga vuracak. Bambi'nin gerçek hikayesi ne? Ali Kaan Umut Evi'ne gelen yapancı kim? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Fox Tv'de yayınlanacak Çocukluk 3. Bölümde… Çocukluk 3. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

23-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar