Çocukluk 4. Bölüm izle!

Çocukluk 4. Bölüm izle!
Yeni dizi Çocukluk yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Çocuk yıldızlarla Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk'i bir araya getiren Çocukluk 4. Bölüm izle!

Yeni sezonun en farklı dizilerinden biri olan Çocukluk bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Medyapım ve MF Yapım'ın ortak projesş olan Çocukluk dizisi güçlü bir senaryoya ve oyuncu kadrosuna sahip. Yeni sezonda dikkat çekmeyi başaran Çocukluk dizisi 4. bölümüyle bu akşam Fox Tv'de ekrana geliyor. Çocukluk 4. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Çocukluk 4. Bölüm canlı izle!

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız, Selen Öztürk, Kübra Süzgün, Nilay Yerel, Derinsu Akkuş'un rol aldığı Çocukluk dizisi, aileleri tarafından terke edilen ya da aileleri vefat eden çocukların hikayesini anlatıyor. Duygusal sahnelerle yüreklere dokunan Çocukluk'ta Erdal Beşikçioğlu'nun Mahir karakteriyle farklı tarzı yine ön plana çıkıyor. Ali Kaan Umut Evi'nde hayata tutunmaya çalışan çocuklar ve onları düzgün ailelere kavuşmaları için biraz sert bir mizacla da olsa Mahir'in mücadelesi ekrana yansıyor.

 

Çocukluk yeni bölüm izle!

Çocukluk dizisi her hafta farklı bir çocuğu hikayesiyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Nilay Yeral'ın canlandırdığı Bambi karakterinin ailesi hakkındaki gerçeği öğrenme hikayesi Çocukluk 3. Bölümde anlatıldı. Küçük yüreklerin çok büyük yüklerle karşı karşıya kaldığı Çocukluk dizisi Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk'in tatlı atışmalarıyla biraz da olsa ferahlıyor. Aile bağlarına olan özlem ve kardeşlik ilişkileri ile sıcak görüntülerin yer aldığı Çocukluk dizisi yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana bağlayacak.

Çocukluk 4. Bölümde neler olacak?

Fox Tv'nin yeni dizisi Çocukluk bu akşam saat 20:00'da ekranda olacak. Ali Kaan Umut Evi'nin eski sakinlerinden olan Nene'nin hikayesi herkesi çok etkileyecek. Yuvaya çıkan Nene yıllar sonra çok kötü bir durumda Ali Kaan Umut Evi'ne geri dönüyor. Sevgi ve ilgiye hasret olan Nene, sırf bu özlemi sebebiyle başını büyük bir derde sokuyor. Yuvada hüsrana uğrayan Nene'nin başına gelenlerden henüz kimsenin haberi yoktur. Mahir'in gizemli geçmişi ise ona ızdırap çektirmeye devam ediyor. Mahir kendi yaraları ve kimsesiz çocukların yaralarıyla aynı anda mücadele ederken, gizemli geçmişi yuvadakilerden biri tarafından keşfediliyor. Çocukluk 4. Bölüm sürükleyici bir hikaye ile geliyor. Çocukluk 4. Bölüm izle!

30-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar