Selahattin Paşalı 'nın Ezan Okuduğu Ömer Dizisi Fragmanı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü

Selahattin Paşalı 'nın Ezan Okuduğu Ömer Dizisi Fragmanı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü
Yıllar önce ayrıldığı mahallesine geri dönen olan Gamze’ye gönül veren Ömer’in büyük aşkının nerelere varacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz

ilk bölüm tanıtımı yayınlanan ve Netflix'te yayınlanan bir İsrail dizisi olan  Shitzel ‘den uyarlanan ‘Ömer’ dizisinin  ilk tanıtımı özellikle sosyal medyada oldukça ilgi gördü.

Ömer  Dizisinin Konusu Ne?

İsrail dizisi olan Shitsel’de bir yahudi din adamı olan hahamın ve ailesinin (Haredi Ailesi) hayatı anlatılıyor. Ömer dizisi de Shitsel ‘den uyarlanarak Star TV ‘de yayınlanacak. Shitsel ‘de Kudüs’te Ortodoksların yoğun olduğu  mahallede yaşayan bir ailenin yaşamındaki çarpıklıkları, içsel çelişkileri aşk temasıyla anlatılıyor.

Ömer dizisinde ise cami imamı olan Reşat Hoca’ nın oğlu olan Ömer genç bir müezzindir. Yıllar önce ayrıldığı mahallesine geri dönen Gamze’ye gönül veren ve aradaki yaş farkını önemsemeyen Ömer’in büyük aşkının nerelere varacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Ömer rolünü Selahattin Paşalı, Gamze rolünü Gökçe Bahadır cami imamı Reşat Hoca 'yı Barış Falay'ın Ömer'in ablası Nisa karakterini ise Merve Dizdar canlandırıyor.

Dizinin yapımcısı, yönetmeni ve senaristi kim ?

Çektiği diziler en çok izlenenlerin tepelerinde yer alan OGM Pictures’Tan Onur Güvenatam’ın  yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor.  Senaryosunu Gülizar Irmak ‘ın kaleme aldığı dizi takında Star TV ekranlarında ekrana merhaba diyecek.

 

Ömer Dizisi Oyuncu Kadrosu

Selahattin Paşalı (Müezzin Ömer),

Barış Falay (Cami Hocası Reşat, Ömer'in babası),

Gökçe Bahadır (Gamze, Ömer'in Sevgilisi),

Muharrem Türkseven (Sadık),

Zerrin Sümer (Nezahat, Reşat'ın Annesi),

Metehan Parıltı (Tuna, Gamze'nin oğlu),

Gamze Karaduman (Şükran),

Merve Dizdar (Ömer'in ablası Nisa),

Emre Taşkıran (Hakan),

Melike Güner (Çiçek),

Gülçin Kültür,

Onur Bilge

 

Selahattin Paşalı Kimdir?

Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990'da İzmir'de doğdu. İlk ve ortaokulu Bodrum'da bitirdi. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü basketbol altyapısına transfer oldu. Altyapı boyunca takım kaptanlığı yaptı. Liseyi Bahçeşehir Kolejinde, lisans eğitimini Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyarak tamamladı. 25 yaşında İstanbul'a döndü ve Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2017 yılında Show TV'de yayınlanmış olan Kalp Atışı adlı dizideki Alp Sungur rolüyle başladı. Ardından 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde ve 2019 yılında Kanal D'de yayınlanmış olan Leke dizisinde oynadı. 2020 yılında başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven'in olduğu Babil dizisiyle kariyerine devam etti. Aynı yıl Paşalı, Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Osman Demirkan karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı. 2022 yılında yine Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Halit karakteriyle başrolde yer aldı. Yine aynı yıl Ece Çeşmioğlu ile başrolü paylaştığı Mukavemet adlı tek plan uzun metrajlı filmi vizyona girdi. 75. Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştiren ve yönetmenliğini Emin Alper'in yaptığı Kurak Günler filminde ise Ekin Koç ile başrolü paylaştı.

24-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar