Büşra Pekin'in Yeni İmajı Hayranlarını Şaşırttı

Büşra Pekin'in Yeni İmajı Hayranlarını Şaşırttı
Dizi ve filmlerin aranılan genç ve başarılı oyuncularından biri olan ünlü misim Büşra Pekin’in zayıflamış ve yeni imajlı hali herkesi şaşırttı.

Dizi ve filmlerin aranılan oyuncularından biri olan ünlü isim Büşra Pekin sık sık magazin basını, sosyal medya ve değişik etkinliklerde yer alıyor. Oldukça fazla takipçisi ve seveni olan ünlü isim yer aldığı tiyatro ve dizilerde gösterdiği başarılı performanslarla yapımcıların sık sık kapısını çaldığı isimlerden olurken ünlü isimde son zamanlardaki değişiklik gözlerden kaçmadı. Önceki gün Kuruçeşme’deki bir etkinlikte magazin gazetecileri ile sohbet eden ünlü ismin eki haline göre oldukça zayıflamış ve değişen imajı dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu konuşması sırasında bundan yıllar önceki haliyle bugün ki hali arasında çok fark olduğunu ve tam 12 kilo verdiğini belirtti. Ünlü isim öbür taraftan sorulan bir soruya karşılık bir diyet yapmadığını kiloları normal bir beslenme ile verdiğini belirtti.

Eski Halinden Eser Yok

Verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Büşra Pekin geçtiğimiz gün Kuruçeşme adasında katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle sohbet etti. Gazetecilerin çok zayıfladığını söyledikleri ünlü isim “bundan yıllar öncesi ile aramda 12 kilo gibi bir fark var. Bazı projeler için kilo alıyoruz ama bazı projeler içinde şu an ki gibi vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu şimdilerde yer aldığı projeyle ilgili olarak da “Gülse Birsel’in projesine dahil oldum. Çok mutluyum. Çalışmalarımıza başladık” ifadeleriyle son projesinin de ne olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu verdiği kilolarla ilgili olarak da “ben hiçbir zaman diyet yapmadım. O yüzden bir şeyi de bozmuş olmuyorum. Dengeli besleniyorum” ifadelerini kullandı.

Büşra Pekin Kimdir?

Türk Tiyatro ve dizilerinin sevilen ve aranılan isimlerinden olan ünlü isim Büşra pekim, 30 Haziran 1982 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelmiştir. Öğretim hayatının ardından oyunculuğa merak salan Büşra Pekin aldığı eğitimlerin ardından dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. Büşra Pekin bugüne kadar, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, Mutlu Aile defteri, İtirazım Var, Hadi İnşallah, Nadide hayat, Fırıncının Karısı, Bayi Toplantısı, Dilberay, En Son Babalar Duyar, Hayat Bilgisi, Fırtına, Çok Güzel hareketler Bunlar, Geniş Aile, Muhteşem Yüzyıl, İşler Güçler, Kardeş Payı, Buyur Bir de Burdan Bak yer almaktadır.

03-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar