Can Yaman'ın İtalya'daki Büyük Başarısı

Can Yaman'ın İtalya'daki Büyük Başarısı
İtalya’da yaşayan ve buradaki setlerde boy gösteren ünlü oyuncu Can Yaman’ın rol aldığı dizi İtalya’da reyting rekoru kırdı.

Ülkemizde birbirinden başarılı pek çok yapımda yer alan ve verdiği kararla birlikte Türkiye’den İtalya’ya giden ve artık burada hayatını sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman’ın rol aldığı dizi İtalyan seyircisi ve sektörü tarafından oldukça beğenildi. İtalyan seyirciler tarafından oldukça sevilen ve her gittiği yerde izdihamlar yaşanan ünlü oyuncu Can Yaman’ın başrolünü oynadığı ve Viola come İl Mara adlı polisiye dizinin ilk yayını gerçekleştirildi. Dizide Francessa Chillemi ile birlikte rol alan dizi İtalyan Canale 5’te yayınlandı. Seyircinin büyük beğeniyle izlediği film İtalya’da şu ana kadar ki görülen en yüksek reytinglerden birini alarak dikkatleri üzerine çekti ve İtalyan basını ve sosyal medyasında geniş şekilde yer aldı. Aynı zamanda Can Yaman’ın bu başarısı ülkemiz magazin basını ve sosyal medyasında da gündem oldu.

Reyting Rekoru Kırdı

İtalya’da yaşamını sürdüren ve burada çok fazla sevilen ünlü oyuncu Can Yaman ile Francessa Chillemi’nin başrolünde yer aldığı polisiye dizi Viola come İl Mara’nın ilk bölümü İtalyan Canale 5’te yayınlandı. Polisiye türünde olan dizi seyirci tarafından oldukça beğenildi ve dizi reyting rekoru kırmayı başardı. Can Yaman’ın bir polis karakterini canlandırdığı dizinin aldığı 20,4 reyting bütün İtalya’n medyasında ve sosyal hesaplarda geniş şekilde yer aldı. Bu başarı dizinin başrol oyuncusu Can Yaman’ın İtalya’daki şöhretini daha da pekiştirirken dizinin sonraki bölümlerinin de aynı başarıyı göstermesi bekleniyor.

El Turco’da Rol Alacak

İtalyan kanalı Canale 5’te yayınlanan Viola come İl Mara dizisi İtalyada büyük bir reyting başarası yakalayan ünlü oyuncu Can Yaman’ın hayranları bu haberle oldukça sevindi. Dakikalık bazda zaman zaman 22,7’lere çıkan reyting kanalı da oldukça mutlu ederken ünlü oyuncunun İtalya’da ne kadar çok sevildiğinin de bir kanıtı olarak gösterildi. Aynı zamanda İtalya’da makarna reklamlarında da rol alan ünlü ismin yeni projesi için de hazırlıkların devam ettiği belirtildi. Macaristan’da çekilecek El Turco adlı dizi için hazırlanan Cana Yaman’a bu projede Greta Ferro eşlik edecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Uluç bayraktar yer alacak. Dizinin çok yakında çekimlerinin başlaması ve yakında Disney Plus’ta seyirciyle buluşması bekleniyor.

03-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar