Çağla İle Yeni Bir Gün ne zaman başlıyor?

Çağla İle Yeni Bir Gün ne zaman başlıyor?
Ekranlar yeni sezon programlarına start vermeye başladı. Çağla Şikel'in sunduğu sevilen program da yakında ekranda olacak. Çağla İle Yeni Bir Gün ne zaman başlıyor?

Televizyon ekranları özlenen programlarının yeni sezon yayınlarına bir bir başlıyor. Diziler ve programlar için yeni sezon hazırlıkları hızlandı. Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel'in programı da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Fox Tv'de yayınlanan Çağla Şikel tarafından sunulan sabah programı için geri sayım başladı. Çağla İle Yeni Bir Gün programı 16 Ağustos pazartesi yeni bölümleriyle ekranda olmaya başlayacak.

Çağla Şikel'le dolu dolu bir program

Çağla Şikel'in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Çağla İle Yeni Bir Gün programı yine dolu dolu içeriklerle seyirciyle buluşacak. Farklı konuların işlendiği bir program olan Çağla İle Yeni Bir Gün 629. Bölümle sezon finali yapmıştı. Sağlık, beslenme, eğitim, moda, formda ve fit kalma, egzersiz önerileri, spor gibi pek çok konunun işlendiği programa alanında uzman konuklar davet ediliyor. Çağla Şikel'in samimi sunumuyla gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Çağla İle Yeni Bir Gün hafta içi her sabah saat 11.00'de ekranda olacak.

Çağla İle Yeni Bir Gün yeni sezon başlıyor

Çağla İle Yeni Bir Gün programı sabah saatlerinde yayınlanan uzman konukların yorumları ile dikkat çeken bir yapım. Çağla Şikel'in sorduğu sorular ve değindiği konular toplumun nabzını tutuyor. Sağlık, beslenme, yemek, spor başta olmak üzere merak edilen her şey bu programla ekrana geliyor. Çağla Şikel'in sunumuyla 16 Ağustos pazartesi yeniden seyirciyle buluşmaya başlayacak programın tanıtımı da yayınlandı. Çağla Şikel'in enerji dolu sunumuyla başlayacak Çağla İle Yeni Bir Gün yine dolu dolu içeriklerle bilgi vermeye devam edecek.

Ünlü sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, 1997 yılına Miss Türkiye yarışmasında birinci olmuştu. 1997- 2003 tarihleri arasında ABD, Almanya, Fransa, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkan Şikel, oyunculuk alanında da oldukça başarılıydı. Çağla Şikel, 2004 yılında Cennet Mahallesi ve 2008 yılında da Görgüsüzler dizisinde rol aldı. Çağla Şikel uzun süredir sabah programları sunuyor.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar